Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 589 kJ / 1 097 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,10 g |
Tuky | 44,19 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 130,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Moje poznámka
Vařený květák v pikantní omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQk
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 12 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kure pecene
raelggg před 6 minutami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 25 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 59 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 2 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 2 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 4 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 6 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Bublanina
veronika812 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak dlouho vařit květák,
květak,
jak vařit květák,
jak uvařit květák,
zavařený květák,
sterilizovaný květák,
sterilovany kvetak,
omacka na kvetak,
jak dlouho vaříme květák,
jak dlouho vařit květák?,
květák recepty,
pikantni jidla,
recepty z kvetaku,
jak dlouho se vaří brambory,
květák zavařený,
květák jak dlouho vařit,
vaříme květák,
vareni-kvetak,
vařit květák,
vše o vaření recepty
Suroviny:
květák,
olej,
cibule,
rajče,
kečup sladký,
mouka hladká,
okurky sterilované,
paprika sušená sladká,
česnek,
sůl,
bujón
Komentáře (4)
???
2. Ak je použitý bujón, načo je ešte aj soľ?