Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 912 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,58 g |
Tuky | 59,31 g |
Vláknina | 28,17 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 88,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pravá jihočeská kulajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xm3
Moje poznámka
Pravá jihočeská kulajda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xm3
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 8 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 13 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 24 minutami
Banánová bábovka
Weer8 před 55 minutami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 1 hodinou
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 2 hodinami
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 5 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 6 hodinami
Královská cukeťačka
trdlo před 6 hodinami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 6 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 6 hodinami
Tématické fráze:
kulajda recept,
kulajda recept,
kulajda,
kulajda,
recept na domácí kulajdu,
výborná a chutná polévka-kulajda,
polevka kulajda,
polévka kulajda,
kulajda polevka,
kulajda s houbami recept,
domácí kulajda,
recepty kulajda,
recepty kulajda,
nejlepší kulajda,
kulajda polevka,
recept na domácí kulajda,
recepty-kulajda,
polevka kulajda recept,
recept kulajda,
vyborna kulajda
Suroviny:
vývar zeleninový,
houby čerstvé,
brambory,
cibule,
kmín celý,
smetana kysaná,
mouka hladká,
kopr,
sůl,
vejce
Komentáře (16)