Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 723 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,67 g |
Tuky | 7,20 g |
Vláknina | 9,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 68,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 3. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Teffové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0yL
Moje poznámka
Teffové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0yL
Nejnovější recepty
Švestkovy koláč s krémem z tvarohu a pudingu
Přidáno před 11 hodinami
Bazalková frittata
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený makový koláč
Přidáno před 22 hodinami
Oblíbená žemlovka
Přidáno 5. 9. 2025 20:46:25
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno 5. 9. 2025 20:40:42
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno 5. 9. 2025 20:02:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Italská polévka z pečených paprik a rajčat
IrenaHRA před 58 minutami
Francouzský hruškový koláč
Janicee před 6 hodinami
Drožďová polévka
HanaHanka před 6 hodinami
Sterilovaná paprika s olejem
Bretik před 7 hodinami
Naložená ačokča Dagmar
Bretik před 7 hodinami
Pečená švestková povidla
HanaS92 před 7 hodinami
Kuřecí roláda plněná vejci a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Stefi.f před 8 hodinami
Steak z tuňáka s citronovo-hořčičnou omáčkou
vanilj před 10 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
Frant.cermak@seznam.cz před 10 hodinami
Základní Donuts - Donut maker
icecube58 před 11 hodinami
Tématické fráze:
teffové vločky,
teff recepty,
recepty z teffu,
karbanátky se rozpadají,
teff burgery,
teff vlocky recept,
teffové vločky recepty,
teff - recepty,
tefove,
teffové karbanátky v troubě,
recepty z teff,
teffove karbenatky-recept,
karbanátky z polenty,
co je teffu ne tofu,
teffove vločky-recepty,
karbenátky se rozpadají
Suroviny:
mouka teffová,
česnek,
olej,
tymián,
majoránka,
sůl,
voda,
cibulka jarní
Komentáře (4)
Určitě to vyzkouším.
Jen se mi zdá podle fotky, že se karbanátky trochu rozpadají. Jak se s nimi manipulovalo při otáčení na pánvi? Nebylo by lepší dát je na plech a upéct v troubě?