Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá sobota

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

majda1512

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso si nakrájíme na malé tenké kousky a osmahneme na trošce sádla z konzervy. Krok 2: Poté přidáme cibuli nakrájenou na půlměsíčky a lehce osmažíme. Krok 3: Přidáme zavařené maso nebo konzervu a vše prohřejeme. Krok 4: Postupně přidáváme worchester, sůl a koření podle naší chuti. Krok 5: Hotovou směs smícháme s uvařenými těstovinami (kolínka), přendáme do pekáčku a zapečeme v troubě. Na konci pečení zasypeme sýrem.

Zveřejněno 25. 1. 2010

Poznámka autorky majda1512

Je to velmi jednoduché, rychlé a veeelmi dobré jídlo. Naši chlapi tuto sobotní rychlovku milují.

Snad bude chutnat i vám :-) Dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá sobota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwpP

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rychlá sobota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwpP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

to vypadá velice dobře,v týdnu uvařím,co pořád taky vymýšlet,dávám bodík za nápad:yes:

Vypadá to lákavě:yes::yes::yes:Jen nevím co je to fajitas:-8

To mě moc těší :-) a děkuji za přidání krásných fotek :-) mám radost!:-K

Majdo, včera jsem dělala tuhle dobrotu a protože jsem neměla koření Fajitas, smíchala jsem všechny ingredience, které obsahuje a bylo to vynikající:yes::yes:Sice jsem z té soboty udělala "Rychlý pátek", ale bylo to super:yes:Dovolila jsem si přidat fotky a posílám bodík:yes: +

tak to není špatný nápad,zkusím v sobotu.:yes:

Tématické fráze:
sobotní oběd, co na sobotní oběd, co v sobotu na obed, oběd na sobotu, recept na sobotni obed, sobotní oběd recepty, co v sobotu k obědu, jídlo na sobotu, tip na sobotní oběd, recepty na sobotní oběd, sobotní obědy recepty, rychlý sobotní oběd, tipy na sobotní oběd, sobotní jídlo, co na oběd v sobotu, babicovy dobroty recepty kralik na pivu, sobotni jidla, sobotní oběd recept, rychlá a dobrá jídla, jídla na sobotu

Suroviny:
maso vepřové, maso vepřové zavařené, těstoviny, cibule, omáčka worcesterová, koření fajitas, sůl, sýr strouhaný

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu