Suroviny
Porce: 1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 660 kJ / 2 309 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 59,72 g | 
| Tuky | 32,74 g | 
| Vláknina | 7,50 g | 
| Cholesterol | 1,04 g | 
| Sodík | 463 mg | 
| Sůl | 1,32 g | 
| Sacharidy | 440,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Žloutky ušleháme s moučkovým cukrem a 4 lžícemi teplé vody do pěny.
	Krok 2: Pak přidáme polohrubou mouku s práškem do pečiva a ušlehaným sněhem z bílků.
	Krok 3: Opatrně smícháme a dáme na plech vyloženým pečicím papírem nebo vymazaným máslem a posypaným hr. moukou.
	Krok 4: Povrch hustě posypeme mandlovými lupínky, posypeme 3 pol. lžícemi krystalového cukru a poklademe hoblinkami z másla.
	Krok 5: Dáme péct asi 25 min při 180 stup.
	Krok 6: Upečený koláč necháme vychladnout, pak ho prořízneme a plníme krémem: našleháme šlehačku bez cukru a postupně přidáváme pudink bez vaření (dr. Oetker kréme Olé).
	Krok 7: Naplníme, přiklopíme druhou polovinou a je hotovo.
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bienenstich-Včelí píchnutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nx5R
Moje poznámka
					
				
Bienenstich-Včelí píchnutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nx5R
Nejnovější recepty
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 36 minutami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 1 hodinou
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 1 hodinou
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 3 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 3 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							fackelman, 
						
						
							včelí bodnutí recept, 
						
						
							vosi pichnuti, 
						
						
							koláč včelí bodnutí, 
						
						
							moučník včelí bodnutí, 
						
						
							včelí žahnutí, 
						
						
							recept včelí bodnutí, 
						
						
							pilka na dort, 
						
						
							pudink bez vaření, 
						
						
							recept na včelí bodnutí, 
						
						
							fackelmann sáček na pečivo, 
						
						
							dort bienenstich, 
						
						
							řezy včelí bodnutí, 
						
						
							binenstich, 
						
						
							koláč bienenstich, 
						
						
							včelí řezy, 
						
						
							včelí bodnutí, 
						
						
							pilka na dorty, 
						
						
							včelí bodnutí koláč, 
						
						
							dort včelí bodnutí
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							mouka polohrubá, 
						
						
							voda, 
						
						
							prášek do pečiva, 
						
						
							lupínky mandlové, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr, 
						
						
							šlehačka, 
						
						
							pudink bez vaření
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (39)
jen dumám,proč včelí píchnutí