Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 908 kJ / 1 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,13 g |
Tuky | 28,78 g |
Vláknina | 19,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 360,88 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Moje poznámka
Bezlepkový chleba co chutná skoro jako normální
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7w4B
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 6 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 10 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 14 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 4 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 4 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 8 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 10 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 10 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 11 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 11 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 11 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na bezlepkový chléb z pekárny,
bezlepkovy chleba s psylium,
bezlepkový chléb recept,
bezlepkový chleba,
chleba psylium,
droždí saft instant,
dobrý bezlepkový chleba,
psylium chleba,
recept na dobrý bezlepkový chléb,
pekárna na chléb bezlepkový program,
chleb psylium,
psylium nebo droždí,
dobrý bezlepkový chléb do pekarny,
dobry bezlepkovy chleb z pekárny,
bezlepkovy recept chleba psylium,
recept na dobrý bezlepkový chleba,
chleba z psyllia,
bezlepkový chléb s psylliem,
pecivo psylium,
recept na bezlepkový chleba z pekárny
Suroviny:
voda,
psyllium,
mouka schar mix,
mouka pohanková,
sůl,
droždí sušené,
olej
Komentáře (6)
a já peču v pekárně, je to pro mne lepší a chleba mi z tama chutná nemám s tím problém asi jde spíše o pekárnu kolik je kdo ochoten do ní investovat a jakou značku si zakoupí... a můj chleba netvrdne jako ty jiné značky co se musí dát po vychladnutí ihned do mrazáku..
http://www.psyllium.cz/
http://www.drpopov.cz/vlaknina-psyllium-psyllicol....