Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 323 kJ / 2 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,54 g |
Tuky | 153,39 g |
Vláknina | 43,72 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 50,58 g |
Sůl | 136,82 g |
Sacharidy | 300,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9ylD
Moje poznámka
Kedlubnový krém
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9ylD
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 18 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 20 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno 6. 5. 2025 05:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maďarská rybářova polévka Halászlé
gedzitka před 16 minutami
Chia pudink s ovocem
nasr.ferid před 53 minutami
Krémová cibulačka
IIvveettaa před 4 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 11 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 13 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 13 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 13 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 13 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 14 hodinami
Tématické fráze:
kedlubnový krém,
kedlubnový krém polévka,
polevka kedlubnovy krem,
kedlubnova krem,
kedlobnový krém,
kedlubovy krem,
kedlibnovy krem,
recept na kedlubnovy krem,
recept na kedlubnový krém polévka,
keblubna krém,
kedlubnivy krém,
nejlepší kedlubnovy krém,
batáty recepty,
kedlubonový krém recept,
polévka s kedlubny krem,
recept-kedlubnový krém,
kedlubnocý krém,
kedlubnovýý krém
Suroviny:
kedlubna,
mrkev,
cibule,
máslo,
bujón zeleninový,
květ muškátový,
nať petrželová,
smetana zakysaná,
bageta
Komentáře (6)