Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový plátek v kedlubnovém krému

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

10. 5. 2013 21:17

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie3 848 kJ / 920 kcal
Bílkoviny144,06 g
Tuky29,75 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 397 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy15,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Máme rádi kedlubnové zelí,ale chtěla jsem něco netradičního a aby to bylo lákavé i vzhledově.

Opět jsem v kuchyni z mála surovin zaexperimentovala a moc jsme si pochutnali:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 9. 2013 19:32

1974andrea:;-):-DNeboj,místa je dost;-)Hlavně,aby bylo co přidávat:-D:-DJeště jednou Ď:-*:-K

1974andrea 1974andrea

15. 9. 2013 19:17

Anna Kocikova::-D Tak už;-) ;-)Drahuš, nechat si je samozřejmě můžeš, já jenom abych ti nezabírala moc místa pro další;-):-D Bylo to fakt moc dobré:-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 9. 2013 19:13

1974andrea:Díky za překrásné fotky i pochvalu,ale hlavně velký dík,že jsi podle rcp uvařila:-K:-KJsem ráda,že jste si pošmákli:-p:yes:Omlouvám se za pozdní reakci,nebyla jsem tady 2dny:-8Fotky si nechám všechny 3-teda,jestli můžu;-):-D

1974andrea 1974andrea

15. 9. 2013 14:28

Anna Kocikova:Drahuško, dneska jsme dojídali s bramborem a rozleželé to bylo ještě lepší:yes:;-)

1974andrea 1974andrea

13. 9. 2013 11:36

Anna Kocikova:Tak Drahuško, uvařeno, nafoceno a už i snědeno;-):-D Je to moc dobré, jen jsem omáčku dochutila kapkou sójovky:-8 a stonky z libečku jsem přidala rovnou do papiňáku;-) Z vepřového jsem už našla jenom bůček a ocásky, tak je to z ocásků a ne z plece. Výborné, určitě vyzkoušejte:yes: Posílám 3 fotky, tak si nějakou vyber a jinak je vymažem, ať tam toho nemáš moc;-)

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 21:27

Anna Kocikova:Určitě nezklame, kdyby mi z toho něco nechutnalo, tak to nebudu vařit, ne?;-) Dobu vaření přizpůsobím, neboj:-K

Eliza Eliza

12. 9. 2013 21:23

Nevytvářím žádné žebříčky, ale myslím, že Tvoje fotky jsou zřejmě ty nejkrásnější obrázky z celých Topreceptů:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 9. 2013 20:54

1974andrea:Andrejko,už se moc těším na foto;-):-*Doufám,že Tě rcp nezklame a bude Vám chutnat:yes:Ty plátky budou i dříve hotové:-)

1974andrea 1974andrea

12. 9. 2013 20:46

Drahuško, zítra se na to chystám, ale asi nebudu špikovat a udělám rovnou plátky. Doufám, že to nebude vadit;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 5. 2013 16:35

Chvilku jsem tady nebyla:-8
Moc děkuji za krásné reakce i hodnocení:-K:-KVše mě velice potěšilo:-*

Marsi Mesi

14. 5. 2013 16:02

šmarjá to vypadá nádherně:-)):-p jak mi to mohlo uniknout:-O ukládám, vyzkouším a dávám bodíka:-)):yes: Aninko to bude zase "žraso":-)):-)):-D:yes:

Dana61

13. 5. 2013 16:23

jak z mála připravit ohromnou dobrotu prostě Anička umí:yes::-D skvělé;-)

srettka

12. 5. 2013 19:04

to je zajímavá variantička, kedlubátka jako omáčka...mňam, zavdala bych si:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 5. 2013 18:00

Toto mi uteklo, krásný receptík:-K:-p:yes:

mysulka mysulka

12. 5. 2013 14:36

:yes: Aničko to vypadá moc chutně:-p:-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kedlubnový krém vepřové plátky na kedlubnu vepřové plátky s kedluben vepřové v kedlubnovém zelí vepřové plátky s kedlubnou vepřový krém vepřový plátek na kedlubnách kedlubnové grilování jak dlouho dusit vepřový plátek veprovy platek na gazdovsky platek jak dlouho dusit kedlubnové zelí babica knedlo vepro zeli kedlubnové zelí babica kedlubnové zelí se slaninou kedlubnove duseni uprava gazdovske slaniny kedlubnové zelí - co k němu pecene kure s kedlubnove zeli kedlubny na plátky babicovi recepty 11.5.2013

Suroviny: plec vepřová, cibule, kedlubna, hořčice plnotučná, sůl, olej, libeček,

TopRecepty.cz

Vepřový plátek v kedlubnovém krému

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lkLr