Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,48 g |
Tuky | 17,76 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 102,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a povaríme vo vode do polomäkka.
Krok 2: Vločky za stáleho miešania opražíme, zalejeme vodou z karfiolu ( ak treba, dolejeme ďalšiu vodu ) a za stáleho miešania povaríme na kašu. Kaša by mala mať hustotu ako bešamel. Necháme ju prechladnúť, osolíme, okoreníme a vmiešame vajíčko.
Krok 3: Do vymastenej misy uložíme karfiol, zalejeme vločkovou kašou a v rúre zapečieme dozlata.
Krok 4: Na tanieri posypeme sekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
Moje poznámka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 14 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 18 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 5 minutami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 1 hodinou
Celozrnné rohlíky s omládkem
Dajda před 3 hodinami
Chilli con carne
helusa27 před 3 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 14 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 15 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 16 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 16 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 16 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 18 hodinami
Tématické fráze:
květákovy nákyp v remosce,
květákový nákyp s ovesnými vločkami,
slaný vločkový nákyp,
nákyp recept květakové,
videorecept na květákový nákyp,
kvetakovy nakyp s vlockami,
vločkový nákyp,
květákový nákyp s z ovesných vloček,
vločkové karbanátky s květákem,
kvetákový těstovinový nákyp recept,
květákový nákyp s ovesných vloček,
květákový nákyp ovesne vločky,
květákový nákyp z vloček,
květákový nákyp - veganský,
veganský mozeček
Suroviny:
vločky ovesné,
květák,
vejce,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (7)
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.