Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 997 kJ / 716 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,48 g |
Tuky | 17,76 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 102,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Karfiol rozoberieme na ružičky a povaríme vo vode do polomäkka.
Krok 2: Vločky za stáleho miešania opražíme, zalejeme vodou z karfiolu ( ak treba, dolejeme ďalšiu vodu ) a za stáleho miešania povaríme na kašu. Kaša by mala mať hustotu ako bešamel. Necháme ju prechladnúť, osolíme, okoreníme a vmiešame vajíčko.
Krok 3: Do vymastenej misy uložíme karfiol, zalejeme vločkovou kašou a v rúre zapečieme dozlata.
Krok 4: Na tanieri posypeme sekanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zeleninovým šalátom.
Zveřejněno 5. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
Moje poznámka
Vločkový nákyp s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4qpV
Nejnovější recepty
Korejský salát z okurek
Přidáno před 5 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno 16. 7. 2025 17:24:59
Zapečené barbecue fazole
Přidáno 16. 7. 2025 17:22:43
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno 16. 7. 2025 17:18:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 1 hodinou
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Bublanina s jogurtem
Lucie.. před 1 hodinou
Pečený čaj z čerstvého ovoce
jana.subi před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
Kristinaaa před 2 hodinami
Cuketové halušky
Saratice před 3 hodinami
Obyčejná hrnková buchta s banány a malinami
Sian5 před 4 hodinami
Pikantní plněné papriky
Pizla před 4 hodinami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Eva_caramba před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulka89 před 4 hodinami
Tématické fráze:
květákovy nákyp v remosce,
květákový nákyp s ovesnými vločkami,
slaný vločkový nákyp,
nákyp recept květakové,
videorecept na květákový nákyp,
kvetakovy nakyp s vlockami,
vločkový nákyp,
květákový nákyp s z ovesných vloček,
vločkové karbanátky s květákem,
kvetákový těstovinový nákyp recept,
květákový nákyp s ovesných vloček,
květákový nákyp ovesne vločky,
květákový nákyp z vloček,
květákový nákyp - veganský,
veganský mozeček
Suroviny:
vločky ovesné,
květák,
vejce,
sůl,
pepř,
petrželka
Komentáře (8)
Vločky (nebo krutonky, které také dělám v remosce) se nepřipálí (zespodu) ale spíše spálí shora, ale avšak chvilku to trvá a než k tomu dojde je to zavčas cítit a stačí 2x, 3x prohodit...
Casíno : zapínať remosku kvôli troćhe vločiek a 3. min praženiu mi príde neekonomické a zbytočné.
A, casino, keď vločky pražíte v remoske, nepripália sa? Viď spagetkono upozornenie, že ich treba ustavične miešať.