Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 905 kJ / 3 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,66 g |
Tuky | 121,29 g |
Vláknina | 45,93 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 528,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovec za hubičku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9mr
Moje poznámka
Makovec za hubičku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9mr
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 20 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočkový salát s vejci
Praevka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 2 hodinami
Znojemská omáčka
Komtesina před 10 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 10 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 11 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 11 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 11 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 11 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 12 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 12 hodinami
Tématické fráze:
makovec s citronovou polevou,
makovec recept,
hrnkový makovec,
makovec,
jak umlit mak,
jak umlít mák bez mlýnku,
jak pomlit mak,
dobrý makovec,
albert recepty makovec,
recept na dobrý makovec,
jak namlit mak,
dia makovec,
jak pomlít mák bez mlýnku,
mlínek na mák,
lehký makovec,
makovec z mletého máku,
recept na makovec,
makovec hrnkový,
umlít mák,
makovník s citronovou polevou
Suroviny:
mák mletý,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr,
vejce,
skořice mletá,
rum,
mléko,
kůra citronová,
cukr moučkový
Komentáře (27)
Gabi a v normálním supermarketu ho nemají?
A tutéž radu, jak píše Merylas, jsem slyšela také. Myslím, že se měl použít cukr krupice.