Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 822 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 1,30 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 24,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Medové kuřecí čtvrtky na peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo06
Moje poznámka
Medové kuřecí čtvrtky na peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yo06
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 13 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 13 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těstovinový salát
Elen0766 před 11 minutami
Nejlepší špenát
mafinka888 před 37 minutami
Citrónová Babeta z DP
Myskamk před 41 minutami
Nivová omáčka
PetrM před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 1 hodinou
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 1 hodinou
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 1 hodinou
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 1 hodinou
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 1 hodinou
Tématické fráze:
jak dlouho péct kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky recepty,
kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky na zelí,
kuřecí čtvrtky na grilu,
kuřecí čtvrtky recept,
jak dlouho péct kuře,
kuřecí čtvrtky na gril,
jak pec kureci ctvrtky,
kuřecí čtvrtky recepty s kyselem zeli,
kure potrene medem,
jak péct kuřecí čtvrtky,
jak dlouho se pečou kuřecí čtvrtky,
kuřecí čtvrtky jak dlouho péct,
jak dlouho pečeme kuřecí čtvrtky,
recept na kuřecí čtvrtky,
kuřecí ctvrtky s medem,
medová šunka,
pečeme kuřecí čtvrtky,
jak dlouho pečeme kuře
Suroviny:
zelí kysané,
kuře čtvrtky,
žampióny,
šunka sušená,
koření grilovací,
med
Komentáře (9)
+