Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 280 kJ / 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,00 g |
Tuky | 2,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 220 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Moje poznámka
Okouník mořský na pórkové slámě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z86w
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 25 minutami
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 6 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 23 minutami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborou
Ctveranda před 2 hodinami
Ořechový dort s pudinkovým krémem
lucy.lashing před 2 hodinami
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 4 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 4 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 18 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 21 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 22 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 22 hodinami
Tématické fráze:
okounek morsky,
morsky okounek,
příprava mořského okouna,
recepty s vokouna nilskeho,
okounek nilský recept,
okouník na pánvi,
okouník-recepty,
zlaty okounik příprava,
okoun nilsky jak ho nalozit,
uprava vokoun nylsky,
okouník nilský filet recepty,
okoun v alobale,
norský okoun,
norský okoun recept,
okoun nilský recept,
norský citronový pepř,
příprava okouníka,
okounek mořský recept,
příprava vokouna,
recepty z okounka nilského
Suroviny:
okoun mořský,
pepř citronový,
sůl,
mouka hladká,
pórek,
ghee
Komentáře (12)