Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 758 kJ / 1 137 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,22 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Tuk rozpálíme a opečeme na něm naklepané, osolené a nahrubo tlučeným pepřem posypané řízky. Vyjmeme.
Krok 2: Na výpečku osmahneme na půlkolečka nakrájenou cibuli tak, aby jen zesklovatěla a neztmavla.
Krok 3: Kořeníme solí a tlučeným pepřem, zalijeme šlehačkou, vrátíme řízky a necháme chvilku povařit.
Krok 4: Vhodná příloha jsou bramboráčky nebo vařené brambory a PIVO :-)
Zveřejněno 21. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
Moje poznámka
Kovářův oheň
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RlgO
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 7 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 2 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 3 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 4 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 4 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 4 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 5 hodinami
Tématické fráze:
krakonošův oheň,
krakonošuv ohen recept,
kovářův chléb,
kovářův chléb recept,
vareni na ohni,
recepty na ohni,
kovářův chleba,
recept krakonosuv ohen,
recepty na ohen,
vaření na ohni recepty,
chleba na ohni,
kureci krakonosuv ohen,
recepty krakonošův oheň,
oheń,
recepty kovářův chléb,
recept na krakonosuv ohen,
oheń,
příloha k bramboráčkum,
jak udělat oheň?,
maso na oheň
Suroviny:
řízek vepřový,
cibule,
pepř,
šlehačka,
sádlo
Komentáře (27)
Název jsem převzala