Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 975 kJ / 711 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,74 g |
Tuky | 35,44 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 70,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková polévka Matýsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvOv
Moje poznámka
Pórková polévka Matýsek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvOv
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 20 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 6 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 7 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 8 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 9 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 9 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 9 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 10 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 10 hodinami
Tématické fráze:
porková polévka podle trošky,
pórková polévka od babičky,
pórková polévka recept,
porkova polevka podle babicky,
porková polévka se slaninou,
porková polévka bez mouky,
recepty ládi hrušky porková polévka,
polévky babičky porková,
polévky recepty,
pórková polévka,
porkova polevka od ladi hrusky,
polevka s porku,
porková polévka s bramborem pro 4 osoby,
pórková polevka z bramborové kaše - reept,
porkova polevka na smetaně,
recept porkova polevka,
porkova polevka ladi hrusky,
výroba porkovou polévka,
vaříme z pórku,
polévky recept
Suroviny:
pórek,
česnek,
smetana,
máslo,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
podravka,
nať petrželová
Komentáře (5)