Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 103 kJ / 6 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 500,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QBx
Moje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QBx
Nejnovější recepty
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 44 minutami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 3 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 8 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 8 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 38 minutami
Rajská omáčka
Maroun416 před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 1 hodinou
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 3 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 5 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 7 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 7 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 10 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 21 hodinami
Tématické fráze:
stava z bezinek,
bezinková marmeláda,
bezinková marmeláda recept,
domácí bezinková marmeláda,
recept na bezinkovou šťávu,
šťáva z plodů bezinek,
marmeláda z bezinek,
šťáva z bezinek recept,
bezinky marmeláda,
syrup z bezinek,
bezinková štááva,
recept na stavu z bezinek,
bezinková š´táva,
bezinka obecná,
bezinková štˇáva,
recepty na bezinkovou stavu,
bezinková,
bezinkovy syrup,
bezinkový sirup z plodů,
štˇáva z bezinek
Suroviny:
bez černý,
cukr,
voda,
bez černý
Komentáře (8)
aj s poslednou fotkou...
Já dávám ještě kyselinu citronovou a kůru z 1 pomeranče do výluhu. Někdy přidám i hřebíček, ale každý to nemusí mít rád a ještě - čerstvá šťáva při lisování nesmí přijít do styku s kovem !