Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buřtové mističky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6GJ
Moje poznámka
Buřtové mističky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6GJ
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 8 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 8 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 8 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 4 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 5 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 5 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 6 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 6 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 6 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 7 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 8 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 8 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 9 hodinami
Tématické fráze:
lutěnica,
lutenice recept,
lutenice,
omáčky - dippy,
plněné papriky gothajem,
špagety s gothajem,
papriky plnene gothajem,
recepty do zapékacích mističek,
buřtové recepty,
buřtový dort,
harrisa,
zapečené špagety s gothajem,
plněné papriky gothajem a syrem,
pomazánka lutenice,
lutenice-recept,
lutenica recept,
ruské vejce recept,
paprika zapečená se sýrem a gothajem,
ruské vejce,
dippy k jídlu
Suroviny:
špekáček,
olej,
kečup sladký,
křen,
hořčice
Komentáře (11)
Já jsem nejčastěji používal kabanos.