Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 077 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,50 g |
Tuky | 10,67 g |
Vláknina | 22,81 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 333,93 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do domácí pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny, poté sypké, naposledy přijde droždí.
Krok 2: Pekárnu nastavíme na program Základní, stupeň opečení střední.
Zveřejněno 4. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4lJ
Moje poznámka
Podmáslový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4lJ
Nejnovější recepty
Liptovská pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský salát podle ČSN
pavelcicha před 23 minutami
Ševcovský mls II.
redwinn před 58 minutami
Piškotový dort s tvarohem a jahodovým želé
Lunaskira před 58 minutami
Ledvinky na paprice
OK1AMF před 1 hodinou
Sýrovo - kuřecí placičky
Standa67 před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Veruli před 1 hodinou
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Orbitka před 2 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 4 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 4 hodinami
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 4 hodinami
Tématické fráze:
podmáslový chléb,
podmáslový chléb z domácí pekárny,
domaci podmáslový chléb,
domácí podmáslový chleba,
podmáslový chleba,
podmáslový chléb recept,
recept na podmáslový chléb,
podmáslový chléb recept,
podmáslový knedlík,
podmaslovy chleba z domácí pekárny,
domácí chleba s podmáslím,
chléb s podmáslím,
domácí chléb s podmáslím,
recept na podmáslový chleba,
chleba s podmáslím,
podmaslove knedliky,
fermipan,
podmáslovy chleb recepty,
podmaslovi chleba,
chleb podmaslovy
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
sůl,
kmín celý,
mouka hladká,
mouka žitná chlebová,
droždí
Komentáře (3)