Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,59 g |
Tuky | 116,18 g |
Vláknina | 12,22 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 46,30 g |
Postup přípravy
V hrnci rozehřejeme máslo, dozlatova osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme mouku, mletou papriku a krátce orestujeme. Krok 2: Přilijeme 500 ml vody nebo drůbežího vývaru. Krok 3: Zamícháme, vložíme kousky masa a 10 minut podusíme. Krok 4: Přidáme smetanu, necháme projít varem, dochutíme solí a pepřem.
Rajčata bez semen a vnitřku zbavené papriky, nakrájené na větší kostky, prudce a krátce orestujeme. Krok 5: Maso přeléváme omáčkou, pozor - maďarské omáčky nejsou vůbec husté.
Ozdobíme restovanou zeleninou. Krok 6: Jako přílohu zvolíme vynikající noky.
Zveřejněno 17. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí perkelt I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69Q
Moje poznámka
Kuřecí perkelt I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/69Q
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 2 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové tousty s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Domácí nočky se zeleninou na smetaně s kousky lososa
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 43 minutami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 2 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 3 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 4 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 4 hodinami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 5 hodinami
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 5 hodinami
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 5 hodinami
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 5 hodinami
Tématické fráze:
perkelt z kuřecího masa,
drůbeží perkelt,
kuřeci perklet,
perkelt z kuřat,
perklet,
kuřecí horní stehna,
kureci stehna jako perkelt,
maďarský perkelt,
madarsky perkelt recept,
kuřecí horní stehna recept,
perkelet,
kuřecí stehna horní,
hovězí perkelt recept,
kurací perkelt,
kuřecí horní stehna recepty,
recept na maďarský perkelt,
kereci perklet,
kuřecí perkelet,
kuřecí perketl,
kureciperkelt
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
máslo,
cibule,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
smetana,
sůl,
pepř mletý,
lusk paprikový,
rajče,
olej,
smetana zakysaná
Komentáře (2)