Postup přípravy
Krok 1: Zbytky šouletu zalijeme vývarem a cca 20 minut pod pokličkou dusíme. Bez pokličky cca 10 minut redukujeme a dáme vychladit.
Krok 2: Do zredukované směsi na jemno nastrouháme brambor, přidáme vejce, hrubě nastrouhanou uzenou cihlu, nasekanou petrželku, dosolíme, opepříme, promícháme a smažíme na sádle z obou stran.
Krok 3: Sypeme jemně nastrouhaným parmazánem.
Zveřejněno 31. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šouletová placka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZPQ
Moje poznámka
Šouletová placka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZPQ
Nejnovější recepty
Šunkoflekozelo
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 4 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 5 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
ZoeRumpikova před 42 minutami
Vepřové plátky s česnekem a majoránkou
tara23 před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Mish_Ellie před 2 hodinami
Vanilkové vafle
Merylas před 3 hodinami
Hamburská vepřová kýta
M_J_aeden před 3 hodinami
Květák a brambory zapečené s hermelínem
kimlo před 3 hodinami
Lutenice - pomazánka z vařených brambor
KrisZaezemi před 3 hodinami
Francouzský hruškový koláč
Darina před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Darina před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 5 hodinami
Tématické fráze:
šouletová polévka,
parmezan placka,
pomazánka z parmazánu,
placka cajovna
Suroviny:
vývar kuřecí,
vejce,
sůl,
pepř bílý mletý,
petrželka zelená,
sýr uzený,
brambory,
parmazán,
sádlo
Komentáře (10)