Postup přípravy
Krok 1: Mléko si ohřejeme aby bylo úplně horké, potom ho šlehačem vyšleháme až se začne tvořit pěna. Do půlky každé sklenice nalijeme horké mléko, lžičkou "naházíme" do sklenice ještě trochu pěny a trochu pěny si necháme.
Krok 2: Kávu lijeme do sklenice opatrně po stěně sklenky jen tak tenkým proudem, aby se káva s mlékem nesmíchaly. Na konec ještě naházíme zbylou pěnu a na vrch posypeme trochu skořicí. Cukr už si dá každý dle chuti, ale jakmile se tam nasype či hodí vše se smíchá.
Zveřejněno 8. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Káva latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQ2
Moje poznámka
Káva latte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rQ2
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 45 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 53 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
kafe laté,
jak se dělá latte,
kafe late recept,
příprava laté,
laté,
skleničky na kávu,
late machiato,
domácí latte,
recept na domácí latte,
cafe late příprava,
late kafe,
příprava kafe late,
laté recept,
příprava cafe late,
jak udělat kafé laté,
jak udělat late,
recepty na kávu,
jak se dělá late,
skleničky na kafe,
sklenice na laté
Suroviny:
mléko,
káva rozpustná,
skořice
Komentáře (24)
Děkuji