Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 463 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,54 g |
Tuky | 27,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73PA
Moje poznámka
Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73PA
Nejnovější recepty
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 7 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 23 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší bublanina
skapaju před 41 minutami
Pekingská polévka
Rasice před 1 hodinou
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 1 hodinou
Babiččina kulajda
Ivyjg před 1 hodinou
Rychlá meruňková buchta
Listicka129 před 1 hodinou
Cukeťák na plechu
kaci.h@seznam.cz před 2 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 2 hodinami
Plecko ve slaninové omáčce
suneno před 2 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
spruzina před 2 hodinami
Segedínský guláš
Pavluska75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci prsicka v testicku,
kuřecí v testíčku,
těstíčko na kuřecí maso,
kurecí nudličky v testíčku,
těstíčko,
vyroba gnochi,
těstíčko na obalování kuřecího masa,
jak se dělá těstíčko,
kuřecí řízky v bylinkovém těstíčku,
kuřecí maso v těstíčku recepty,
maso v bylinkovém těstíčku,
gnochi výroba,
řízky v bylinkovém těstíčku,
kuřecí filety v těstičku,
kureci maso v testicku,
bylinkové kuřecí řízečky,
kuřecí nudličky na bylinkách,
kureci nudlicky na bazalce,
kořeněné těstíčko,
nudličky v těstíčku
Suroviny:
prsa kuřecí,
vejce,
mléko,
sůl,
koření gyros,
mouka polohrubá,
tuk na smažení
Komentáře (9)
Mimo jiné jsem si receptík uložila, líbí se mi a dávám bodíka