Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 463 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,54 g |
Tuky | 27,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 573 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73PA
Moje poznámka
Kuřecí žížalky v bylinkovém těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73PA
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 2 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 11 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové řezy
Luciksch před 19 minutami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 19 minutami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 1 hodinou
Niva v bramboráku
kimlo před 4 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 4 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 5 hodinami
Pekingská polévka
Rasice před 5 hodinami
Zapečené brambory s masem a se smetanou
paprika1000 před 5 hodinami
Tématické fráze:
kuřeci prsicka v testicku,
kuřecí v testíčku,
těstíčko na kuřecí maso,
kurecí nudličky v testíčku,
těstíčko,
vyroba gnochi,
těstíčko na obalování kuřecího masa,
jak se dělá těstíčko,
kuřecí řízky v bylinkovém těstíčku,
kuřecí maso v těstíčku recepty,
maso v bylinkovém těstíčku,
gnochi výroba,
řízky v bylinkovém těstíčku,
kuřecí filety v těstičku,
kureci maso v testicku,
bylinkové kuřecí řízečky,
kuřecí nudličky na bylinkách,
kureci nudlicky na bazalce,
kořeněné těstíčko,
nudličky v těstíčku
Suroviny:
prsa kuřecí,
vejce,
mléko,
sůl,
koření gyros,
mouka polohrubá,
tuk na smažení
Komentáře (9)
Mimo jiné jsem si receptík uložila, líbí se mi a dávám bodíka