Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 40 556 kJ / 9 693 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,60 g |
| Tuky | 489,24 g |
| Vláknina | 75,00 g |
| Cholesterol | 792 mg |
| Sodík | 593 mg |
| Sůl | 2,03 g |
| Sacharidy | 1 131,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kokosovo-maková bábovka (větší)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oV2j
Moje poznámka
Kokosovo-maková bábovka (větší)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oV2j
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 8 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 9 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 9 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 10 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 10 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 3 hodinami
Vepřové na houbách
Radka61 před 3 hodinami
Dýňové muffiny
Slivci před 5 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 7 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 7 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 8 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 8 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 8 hodinami
Tématické fráze:
makova babovka,
bábovka maková,
recepty s kokosovým olejem,
vyklopení bábovky,
pečení s kokosovým olejem,
kokosovomakova bábovka,
maková bábovka recept,
kokosovo makova buchta,
pečeme s kokosovým olejem,
makovokokosová bábovka,
babovka s kokosovym olejem,
vaření s kokosovým olejem,
babovka makovokokosova,
maková bábovka s olejem,
maková bábovka s kokosem,
recept s kokosovým olejem,
kokos mak babovka,
recepty z kokosovým olejem,
makova buchta s kokosem,
vlhká bábovka
Suroviny:
cukr krupice,
mouka polohrubá,
kokos strouhaný,
mák,
olej,
mléko,
vejce,
prášek do pečiva,
cukr moučkový
Komentáře (11)
Co já pořád dělám špatně