Damienuv dezert

Milena a Damien Kuchař: Milena a Damien

Moučníky , Dezerty, zákusky, poháry 3 názory

Suroviny

Kokosovy krém:
200 ml kokosoveho mléka
200 ml smetany
200 ml vody
50 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
60 g maniokového škrobu (tapioca)
40 g kokosu
želé: (ze zeleného čaje)
500 ml neslazeneho japonského zeleného čaje v lahvi
4 g agaru v prášku
nastrouhaná čokoláda
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Smichame suroviny na kokosovy krem, za staleho michani uvedeme k varu, varime 5min.

  2. Take suroviny na zele smichame, a za staleho michani privedeme k varu, odstavime (nevari se).

  3. Misticky na dezert naplnime do pulky zele smesi, nechame ztuhnout (ca 30min), polevkovou lzici pridame kokosovy krem az jsou plne po okraj, a ozdobime strouhanou cokoladou.

Poznámka

maniokovy skrob, agar a japonsky caj v lahvi se prodavaji v asijskych obchodech, nebo pres internet.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Damienuv dezert

  • Pausha Pausha(neregistrovaná)

    Někde jsem četla, že tapioková mouka se dá nahradit kukuřičným škrobem. Nevím, co je na tom pravdy ale poznám to o víkendu :-D

    Odpovědět

  • veronika veronika(neregistrovaná)

    to musi byt dobre(mnam):-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Patricie Patricie

    Pěkné :yes::yes:+

    Odpovědět

Tématické fráze: japonský dezert japonské dezerty japonský desert japonský dezert recept kokosový dezert tapioca recept japonské deserty japonske dezerty recepty miny dezerty japonske moučniky japonské dezerty recept tapioca dezerty z kokosového mléka japonsky dezerty recepty japonské dezerty recept na japonský dezert japonský moučník dezert z kokosového mléka kokosovy krem z kokosoveho mléka maniokový škrob recepty

Zapomněl/a jsem heslo