Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
Tuky | 15,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské krůtí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L84D
Moje poznámka
Italské krůtí závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L84D
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 4 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 7 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 8 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 16 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 1 hodinou
Thajské curry
Trol60 před 1 hodinou
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 4 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 5 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 6 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 6 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
krůtí závitky,
recepty na krůtí masové závitky,
krůtí závitek,
krůtí závitky recept,
italský závitek,
recepty z kruty,
krutí recepty,
krutí maso,
italske recepty,
recepty kruti zavitky,
krutí,
recept na krůtí závitky,
krutí maso recepty,
krůtí závitky recepty,
italský kuřecí závitek,
recepty na kruti zavitky,
italské recepty z masa,
recepty kruta,
italské kuřecí závitky,
recept krutí
Suroviny:
řízky krůtí,
strouhanka,
sýr nastrouhaný,
rajče sušené v oleji,
vejce,
olivy zelené,
bazalka čerstvá,
sůl,
olej
Komentáře (24)
a samozrejme vsetkym dakujem