

Italské krůtí závitky
Suroviny 3 porce
- 3 krůtí řízky
- strouhanka
- 100 g strouhaného sýra
- 10 sušených rajčat v oleji
- vajíčko na obalování
- 20 zelených oliv
- bazalka
- sůl
- olej
Postup přípravy receptu
Paradajky vyberiem z oleja a nakrajam nadrobno, olivy nakrajam na kruzky. V miske zmiesam paradajky, olivy, syr a bazalkove listky. Rezne opatrne rozklepem a posolim, pokladiem pripravenou zmesou a skrutim do zavitku. Spevnim nitou, alebo sparadlom.
Zavitky ponorim do rozslahaneho vajicka a obalim v struhanke. Pomaly smazim v olivovom oleji zo vsetkych stran.
Poznámka od kuchařky
...mojmu muzovi sa obcas neviem zavdacit...:o(
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Italské krůtí závitky
-
To je fakt nádhera! Určitě vyzkouším, hned ukládám do oblíbených.
+19
-
bara...dakujem a som rada, ze chutilo
-
Moc, moc dobroucke
predvedla jsem se pred navstevou a davam ti s diky bodik.
-
to mi nějak uteklo. Ty "somáriny" vypadají dobře
. A já měla dnes vodní den
Ale ty máš Výbušná ode mně +++
-
Vyzerá to nádherne! Obdivujem nápaditosť aj fotky, vyzerá to ako od profíka! +
-
oooo lusinda79 citim sa poctena
pocuvaj ma...tam na tom prvom obrazku je grilovana zelenina...t.j. redkovka, salotka a cuketa....muz take *somariny* nejedava, tak ten ma k tomu zemiaky...
a samozrejme vsetkym dakujem -
Lusindo, já Tebe taky,
jsem moc ráda, že jsi zase zpáky
-
Ahooj Maris, moc ráda Tě vidím.
-
Já to zakulatím na 10- nějak mi to uniklo - je to krása - recept i fotky
-
vybusna...ty víš, že mám pro Tebe slabost..prosím ta příloha je co?česnek, brambory,,?
-
Povedený recept
umocněn krásnými fotkami
. Posílám devátý bodík.
-
Krásně barevné.
Lákavé!
Bodík!
-
Krůtí maso je báječná věc. Závitky jsou krásné, fotky bezchybné. +
-
eli, ten syr je klasicka zmes na pizzu, co kupujem hotovu v sackoch...tieto zmesy vyberam dost starostlivo, pretoze ja nemam rada goudu a hladam taku, ktora ma v sebe tilsiter..takze tilsiter + edamer...
-
Ještě dotaz...jaký sýr jsi použila? Vypadá pěkně žluťounce...gouda? nebo ementál?