Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 kJ / 0 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,02 g |
| Tuky | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,01 g |
Postup přípravy
Krok 1: Smícháme tvaroh a zakysanou smetanu, přidáme cukr, promícháme.
Krok 2: Do jakékoliv nádoby dáme vrstvu piškotů, kterou lehce pokapeme silnou rozpustnou kávou a zakapeme Baileys, pak dáme vrstvu tvarohové směsy, znovu vrstvu piškotů, znovu polijeme kávou a Baileys, nakonec zatřeme vrstvou směsi.
Krok 3: Dáme dobře vychladit.
Krok 4: Nakonec můžeme dle fantazie ozdobit - smětanou, čokoládou, ovocem atd.
Krok 5: Já osobně mám ráda uvnitř ještě na kolečka nakrájený banán, který dávám po každé vrstvě piškotů. :-)
Zveřejněno 12. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
TIRAMISKA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOL5
Moje poznámka
TIRAMISKA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOL5
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 6 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 6 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 6 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 10 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 2 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 3 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
Sahula před 3 hodinami
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 3 hodinami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 4 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 4 hodinami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 5 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 6 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 6 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept na panacotu,
tiramisu v misce,
tiramisu do misek,
cokoladove penizky,
nejlepší recept na panacotu,
kokotky recepty,
recept na panakotu,
zapékací kokotky,
baylies domácí se smetanou,
panakota recept,
liker baylies,
nádoby na panacotu,
recept panakota,
keramické kokotky,
nádoby na panakotu,
baylies likér,
domácí panakota,
domácí panakota,
tiramisu do misek,
recepty na panacotu
Suroviny:
tvaroh nízkotučný,
smetana zakysaná,
cukr vanilkový,
piškoty dětské,
káva rozpustná,
bailey´s
Komentáře (11)
ozdobu z čokolády dělám tak, že si dám do menšího hrnce vodu a nechám ji vyřit, do menšího hrnečku dám kousky čokolády ( já osobně používám čokoládové penízky, které se dají koupit například v Tescu), ve vřelé vodě se čokoláda roztopí a pak ji naleji na "bublinky" (takové co se dávají do balíčků se sklem atd.), rozetřu lžičkou na tenkou vrstvu a dám vychladnout. Pak jen nalámu na potřebné kousky.
Likér se nasaje do piškótů a do krému se nedostane.
Dávám chladit jen do lednice.