Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Orientální cuketa

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

22. 7. 2009 18:16

Suroviny

Porce: 3 malé zavařovací skleničky

Nutriční hodnoty

Energie3 138 kJ / 750 kcal
Bílkoviny18,38 g
Tuky36,00 g
Vláknina18,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,68 g
Sůl18,50 g
Sacharidy78,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Z uvedeného množství je toho málo, je lepší dělat alespoň dvě dávky, kdo má děti, tak nemusí dávat tu pálivou papriku. Používám do šťáv k masu nebo špaget a těstovin, hodí se i do rizota.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

elkaer

11. 8. 2019 16:15

Toho kečupu 300 nebo 900 gramů ?

Ivana

15. 8. 2017 23:05

Taky to dělávám.Teď momentálně je hodně cuket,tak si to zavařuji na zimu.Potom akorát orestuji mleté maso a přidám do směsi.Nakonec smíchám s uvařenýma špagetama a posypu nastrouhaným sýrem.

ne.ver

11. 8. 2016 12:58

Tuhle vec delam uz leta a davam to pak v zime skoro vyhradne do rizota, protoze mu to doda "stavnatou, letni chut". Jinak cibuli davam min a cukety beru tak dve (nevazim je)... na toto mnozstvi hodim celej protlak (nekdy vetsi, nekdy mensi)...

sedlakantonin

23. 2. 2014 18:20

Dělám také podobnou cuketu pod maso,ale tahle vypadá asi i chuťově
lepší podle ingrediencí.Děkuji za recept,určitě ho v létě udělám.
:-p;-)

Lucka

27. 9. 2013 11:42

Kolik dáváte toho protlaku, děkuji :)

Lejdy

21. 8. 2011 07:58

Vyzkoušela jsem a je to výborný.Hned jsem to dala na maso.Mělo to u nás úspěch. Rozmixovala jsem si to.Dělala jsem z více dávek.Přidávám foto.:yes:

RYN17

9. 8. 2011 15:22

Bezvadné, určitě to zkusím. Děkuji za prima recept, výborně popsaný. Děkuji!!!:-K

Straslipka Martin

7. 7. 2011 10:18

Určitě zkusím,mám pocit,že to vůbec nebude mít chybu :yes:

Handula

10. 11. 2010 18:52

Velice nám to chutnalo. Dala jsem to pod plátky z krkovičky a nemělo to chybu. :yes:

AvcaB

17. 4. 2010 22:29

Až budou cukety, tak receptík zkusím, ukládám a předem už dávám bodík:-p:yes:

Mertula

3. 11. 2009 23:13

Cuketa je výborná. já to dělám z dýně a taky to není špatné.Bodík si to zaslouží:yes:

cathleen

28. 7. 2009 08:42

Tuhle cuketu dělám taky, máme ji moc rádi na topinkách. Jen ji ve finále ještě mixuji.:yes:+(u nás se tomu říká cuketový plamen :-D )

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zavarovani cuket kečup z cukety zavařujeme cuketu zavařování cukety cuketa zavařování recepty z cukety zavařování cuketa recepty zavařování zavařujeme cukety cuketa zavařování cuket zavařováná cuketa zavařování cuketa zavařujeme - cuketová omáčka cuketa recepty cuketa recepty cuketa zavařování cukety zavařování cuketový kečup zavařeniny z cukety zavařujeme červenou řepu cuketa ve vlastní šťávě

Suroviny: cuketa, cibule, olej, zázvor mletý, paprika sušená pálivá, sůl, česnek, omáčka sojová, kečup sladký

TopRecepty.cz

Orientální cuketa

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2v4P