Plněné řízky v alobalu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 829 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,76 g |
Tuky | 36,02 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 28 mg |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 72,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 12. 2009 22:25
Už podle fotky to vypadá báječně, mám na to chuť, takže to ihned dávám do oblíbených a co nejdříve zkusím.
2. 4. 2009 18:22
Nemusíte dělat kapsu - stačí masíčko naklepané-je jedno jaké - vepřové, kuřecí - potom jen natřete např. hořčici, pokladu cibulí,dám kousek uzeniny - salám,špekáček sýr cihla kousky (pokud není dám měkký sýr - snažím se rozetřít), a znovu dávám , jak se říká , co dům dal-já někdy i kyselé zelí , houby, jak říkám, co máme náhodou hned v lednici,zabalím a dám do trouby na plech - já dělám 4 balíčky (jeden z toho musí být dietní), jinak normální tj. se slaninou atd. Na plech nedávám vodu nic, jen ty "pytlíky" a nechám to na 180 stupňů cca 40 min., už nekontroluji, jen vytahuju k obědu a zatím to funguje už 20 let u nás.
2. 4. 2009 14:44
A mäso pečené v alobale je vždy úžasne šťavnaté a mäkké.
2. 4. 2009 14:43
Musím len potvrdiť,je to výborné Ja som namiesto uhorie dala zaváranú kapiu,aby to na reze vyzeralo farebnejšie.Naozaj,tá kombinácia jablka,slaniny,cibule a sladko-kyslej uhorky alebo kapie je super.Dávam bodík
3. 3. 2009 21:00
šoupla jsem to hned do oblíbených.
3. 3. 2009 19:36
vies co ...stavy aj bez vytekania tam bolo vela....ale vies co, ak mas keramicky noz, tak sa ti podari ten otvor vyrezat. ja som mala akurat tu prvu kapsu taku akuratnu. neviem na ako si krajas maso na rezne, ale predpokladam, ze ich vyklepavas, tak ich nekrajas na uplne tenko...ja som tie ostatne mala tak normalne...no mozno o polcentaku hrubsie ako obycajne. dos mi pomohlo ze som sa rozhodla to narezat zvrchu a nie zboku...takze som to pchala do hlbky a nie do sirky. no a uhorky som mala koktejlove...to su tie malicke a tenucke. no skus to...pretoze to jedlo je bozie.
3. 3. 2009 19:26
vybusna, vypada to fakt úžsně, hned bych do toho šla Jenže!!! Já mám všechno maso už nakrájené v mrazáku a nevím, jestli bych tam vytvořila kapsu. Možná, že by to šlo jen zabalit-přeložit jedu půlku druhou půlkou a spojit? Asi by z toho vytekla ta šťáva víc do toho alobalu, že? Ale, vlastně by to nemuselo být na škodu.
3. 3. 2009 18:52
jednym slovom vynikajuce a este raz vynikajuce. kapsy som robila z vykosteneho kare. a slaninu som mala len prerastanu a pokrajanu na kocky, takze preto vyzeraju hotove, akokeby boli *strapate* vonkoncom som netusila ako budu chutit jablka v kombinacii s teplou uhorkou, ale funguje to a nebojte sa toho...ja som tak vo vseobecnosti zistila, ze jablka mi v kombinacii s masom pridu take mdle, takze ta uhorka to tam pekne ozivila. jedina chybicka...mesiaciky jablk, ktore som vkladala uz len do alobalu som neosupala a supka , ako keby stvrdla...no poucila som sa.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 2 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 12 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 1 hodinou
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 3 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 4 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 5 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 6 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 8 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Pět znamení horoskopu, která musí mít na talíři brambory: Býci je milují gratinované, Raci jako kaši a Ryby si libují v polévce
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Další recepty
Tématické fráze: smažené plněné řízky vepřové plněné vepřové řízky plneny rizek vepřové maso v alobalu vepřová kýta v alobalu přírodní řízek z vepřového masa veprove plnene rizky kuřecí kapsa v alobalu řízky z vepřové kýty veprove rizky v troube plněné řízky vepřová kýta trouba vepřový přírodní řízek v alobalu maso v alobale recepty kureci rizek v alobalu plněné vepřové řízky,recept+obrázek maso v alobale plněne řizky recept vepřove recepty vepřové řízky z kýty vepřové maso v alobale plněné řízky-recept
Suroviny: kýta vepřová, jablko, slanina, okurky sterilované, sůl, kmín celý, cibule, hořčice
Plněné řízky v alobalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Y
8 názorů