Bábovka Ing. Petr
Jako sladkou tečku po svátečním obědě můžeme tentokrát připravit mramorovou bábovku Ing. Petra. Možná ji známe jako "strakatou" - podstatné je, že část těsta je obarvená kakaem a ozdobně navrstvená na světlé těsto.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 15 361 kJ / 3 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,16 g |
Tuky | 179,92 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 409 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 442,20 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 1. 2018 09:49
31. 5. 2017 11:40
Rychlá a chutná :)
7. 3. 2017 15:26
Děláme ji často, je výborná.
5. 3. 2017 17:28
Rychlá, jednoduchá, žádné oddělování bílku od žloutku, vždy se povedla. Díky za recept.
12. 2. 2017 14:08
ručně ,stručně , tak to má být bábovka je upečená, ochutnaná a vyfocená,teď už jen ta návštěva super
15. 1. 2017 15:50
Výborná chválím,do světlého těsta jsem přidala trošku tvarohu.
30. 10. 2016 19:54
Mooooc dobrá byla. Už není, přišla návštěva a nezbyl ani kousíček. Velká pochvala za recept.
29. 4. 2016 07:25
Sníh z vajec netřeba?
8. 11. 2015 21:38
Vinikajici Moje prvni mramorova babovka a hned se povedla na 1!!! Dekuji za recept
1. 11. 2015 17:12
Petra:
Bábovka je chuťově výborná. Jen se mi při vyklápění roztrhla, asi to bylo řidším těstem, jinak chválím
I mramorování se povedlo
Bábovka je chuťově výborná. Jen se mi při vyklápění roztrhla, asi to bylo řidším těstem, jinak chválím
I mramorování se povedlo
20. 9. 2015 17:12
Pavlíno, přečtěte si první komentáře, je to tam popsané :) Také myslím, že by možná stačilo jen promíchat špejlí.
20. 9. 2015 15:58
Zdravím, bábovka vypadá nádherně, chtěla jsem se ale zeptat jak docílíte toho krásného mramorování? - vlijete vrstvu světlého těsta, poté kakaovou, poté zase světlou a takto opakujete??? (já dám všechnu světlou a poté všechnu kakaovou, a to je asi ta chyba že jo?)
13. 4. 2015 22:30
Povedla se na 1 Přidala jsem nakrájená jablíčka na kostičky, příště ráda zopakuji
26. 3. 2015 11:30
Rychlá, skvělá, chutná...prostě nemá chybu
20. 3. 2015 19:03
Dnes jsem pekl poprvé v životě bábovku podle toho to receptu a výsledek špicovej jak chuťově tak vzhledově tak že bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 16 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 4 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 8 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 8 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 8 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 9 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept babovka bábovka ing.petr bábovka bábovka zebra bábovka recept bábovka ing.petra vynikajici babovka recepty bábovka babovka ing bábovky recepty top recepty bábovka zdravá bábovka jak upéct bábovku fantastická bábovka úžasná bábovka zebra bábovka dort zebra levná bábovka bábovky recept olejová bábovka nejlepší
Suroviny: mléko, cukr krupice, kakao, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, vejce, tuk, mouka hrubá
Bábovka Ing. Petr
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoZ
130 názorů