Žravý chleba

janek78 Kuchařka: janek78

Doba přípravy: 3,5 hodiny Domácí pekárna 4 názory

Suroviny

380 ml vody
3 lžíce olivového oleje
1,5 lžíce jablečného octa
360 g hladké mouky
140 g žitné tmavé chlebové mouky
75 g pšeničné celozrnné mouky
75 g žitné celozrnné mouky
3 lžičky soli
1,5 lžičky sušeného droždí
1,5 lžičky cukru
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do formy pekárny nejdříve dáme tekuté suroviny a poté zbytek.

  2. Domácí pekárnu nastavíme na program Klasic, střední kůrka a velikost chleba 2.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Žravý chleba

  • soused soused(neregistrovaný)

    :-/

  • Irrena Irrena

    Práve se peče;-)jsem zvědavá jestli opravdu bude žravý:-D:yes:

  • zizala zizala

    Iveto, můžeš. Jablečný je jemnější na chuť, ale účinek je stejný;-)

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Můžu dát místo jablečného octa obyčejný?

Tématické fráze: zravy jablečný chleba zravý chléb do pekárny pekárna na chleba braun domácí chléb vysočina vyrobky z chleba recepty chleba recept ze zbytkú recepty ze zbytků chleba hrnickovy chleba žitný do formy žravý mls kůrka chleba z pekárny domácí chléb klasic toustový chleba tmavá výroba toustový chléb recept domaci pekarna. domácí pekárna toustový chleba jablečný ocet braun domaci pekarna domácí jablečný ocet

Zapomněl/a jsem heslo