Žravý chleba

janek78 Kuchařka: janek78

Doba přípravy: 3,5 hodiny Domácí pekárna 4 názory

Suroviny

380 ml vody
3 lžíce olivového oleje
1,5 lžíce jablečného octa
360 g hladké mouky
140 g žitné tmavé chlebové mouky
75 g pšeničné celozrnné mouky
75 g žitné celozrnné mouky
3 lžičky soli
1,5 lžičky sušeného droždí
1,5 lžičky cukru
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do formy pekárny nejdříve dáme tekuté suroviny a poté zbytek.

  2. Domácí pekárnu nastavíme na program Klasic, střední kůrka a velikost chleba 2.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Žravý chleba

  • soused soused(neregistrovaný)

  • Irrena Irrena

    Práve se peče;-)jsem zvědavá jestli opravdu bude žravý:-D:yes:

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Iveto, můžeš. Jablečný je jemnější na chuť, ale účinek je stejný;-)

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Můžu dát místo jablečného octa obyčejný?

    Odpovědět

Tématické fráze: zravy recepty ze zbytků chleba recept na chleba do pekárny co ze zbytků chleba jablečný chleba zravý chléb do pekárny pekárna na chleba braun recept ze zbytku chleba chlebove zbytky recepty chleba ze zbytku chleba domácí chléb vysočina vyrobky z chleba recepty chleba recept ze zbytkú hrnickovy chleba žitný do formy žravý mls kůrka chleba z pekárny domácí chléb klasic toustový chleba tmavá výroba toustový chléb recept domaci pekarna. domácí pekárna toustový chleba jablečný ocet

Zapomněl/a jsem heslo