Žravý chleba

Domácí pekárna Doba přípravy: 3,5 hodiny 4 názory

Domácí pekárna Doba přípravy: 3,5 hodiny 4 názory

Suroviny

380 ml vody
3 lžíce olivového oleje
1,5 lžíce jablečného octa
360 g hladké mouky
140 g žitné tmavé chlebové mouky
75 g pšeničné celozrnné mouky
75 g žitné celozrnné mouky
3 lžičky soli
1,5 lžičky sušeného droždí
1,5 lžičky cukru

Postup přípravy receptu

  1. Do formy pekárny nejdříve dáme tekuté suroviny a poté zbytek.

  2. Domácí pekárnu nastavíme na program Klasic, střední kůrka a velikost chleba 2.

Komentáře k receptu Žravý chleba

Tématické fráze: zravy recepty ze zbytků chleba recept na chleba do pekárny co ze zbytků chleba jablečný chleba zravý chléb do pekárny pekárna na chleba braun zbytky chleba recept ze zbytku chleba chlebove zbytky recepty chleba ze zbytku chleba domácí chléb vysočina vyrobky z chleba recepty chleba recept ze zbytkú hrnickovy chleba žitný do formy žravý mls kůrka chleba z pekárny domácí chléb klasic toustový chleba tmavá výroba toustový chléb recept domaci pekarna.