Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Snickers 2

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 4. 2010 18:46

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie30 010 kJ / 7 173 kcal
Bílkoviny118,50 g
Tuky489,00 g
Vláknina24,25 g
Cholesterol 1,08 g
Sodík 2,16 g
Sůl4,30 g
Sacharidy562,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mi přišel mailem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Zdenka1

4. 5. 2010 11:10

Děkuji všem za přidělené bodíčky a tobě Hello za fotku a předané zkušenosti s pečením.

Hella Hella (moderátorka)

3. 5. 2010 23:14

Salko jsem si svařila v listopadu (píšu si na ně datumy) a po otevření jsem zjistila, že v něm trochu zkaramelizoval cukr. Tak jsem ho spolu s máslem (bez cukru) nechala lehce přejít varem a přisypala buráky, které jsem ještě předem trochu opražila. Těsto se peklo na 170 °C do růžova necelých 15 minut, takže za 20 minut byly řezy hotové. Dovoluji si přidat fotku a bodík.

Zdenka1

3. 5. 2010 09:39

JaniR, tak vyzkoušej z vařeného a dej pak vědět, které bylo lepší:-p:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 5. 2010 18:17

Zdeni, já myslela, že to uvařené salko bych taky spojila s tím máslem v kastrůlku, takže by to taky bylo teplé a myslím, že bych to salko ani nemusela vařit hodinu, stačilo by v tlakáči těch 15-20 minut a nebylo by to tak tmavé;-) Mi nějaké zbyly od Vánoc uvařené, ale nenapadlo mi je použít:-))

ramona79 ramona79

2. 5. 2010 13:43

Vypada to velmi chutne...vyzkoušim a napišu

Pejli Pejli

30. 4. 2010 22:13

Okoštovala jsem u Jany R. a je to fáákt pecka! :-p

Zdenka1

28. 4. 2010 14:26

Děvčata, je na vás, jak si recept upravíte, ale já si myslím, že když uvaříte salko v plechovce a arašídy vmícháte až do studeného, mohl by vzniknout problém při krájení. Já jsem vařila asi 15 min a to se mi nezdá nijak dlouho. Arašídy v teplé hmotě pěkně zatuhnou a nezlobí, když chcete nakrájet

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2010 22:43

Aneta omlouvám se nebyla jsem tady, tak až teď. V podstatě je to, jak píše suzanna. Já jen tu plechovku dávám do tlakáče a na jednu hodinu. Nemusíš se opravdu ničeho bát;-)

Aneta Aneta

27. 4. 2010 21:11

Suzannko moc děkuji za podrobný popis.Určitě to vyzkouším.:-K

suzanna

27. 4. 2010 16:44

Zdeni, moučník vypadá výborně:yes: Předpokládám, že v nejbližší době vyzkouším. Snickers máme všichni rádi, tak věřím, že si pochutnáme i na tom od tebe:-)

suzanna

27. 4. 2010 16:42

Anetko, nejsem sice Jana R., ale snad neva, že ti odpovím:-) Salko jsem několikrát vařila a nikdy nebouchlo, takže ručím, že se nic nestane;-) Normálně ho vezmu z lednice, dám do hrnce, zaliju vodou z kohoutku, tak aby bylo celé ponořené a dám vařit. Jakmile vře, tak stáhnu plamen a vařím cca 2 hodiny. Během této doby dolívám vodu, aby bylo pořád ponořené a občas otočím, aby se uvařilo ze všech stran:-p Jelikož to dlouho trvá, tak doporučuju uvařit naráz víc plechovek a nechat v lednici, dokud je nebudeš potřebovat.
Vůbec se toho neboj a vyzkoušej. Věř, že když se to povedlo mě, tobě se podaří taky;-):-K

Aneta Aneta

27. 4. 2010 16:32

Jani R. chci se zeptat jak vaříš to salko, já mám strach z té plechovky.Aby to nějak nebouchlo nebo tak.To dáš do hrnce s vodou a jak dlouho se to vaří?

Zdenka1

27. 4. 2010 13:33

Jani, děkuji za pochvalu a hezké fotky. Jsem ráda, že vám chutnalo. Já jsem vařila krém asi 15 min, kápla na talířek, jestli tuhne a stačilo to.

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 4. 2010 12:20

Takže upečeno nakrájeno a skoro snězeno:-D. Zdeni, je to vynikající, hlavně dětem to moc chutná, protože ty tyčinky Snickers má rádo všech 5 našich vnoučat, musela jsem to zkusit. Napadlo mne, že možná jediné, co bych příště změnila je to salko, které bych předem uvařila v plechovce a nemusela bych u toho stát a míchat. Bolela mne ruka, jak ďas:-D a musela jsem fakt míchat pořád, jinak by se to připalovalo a dost dlouho. Takže karamel uvařený v plechovce se nepřipaluje, jen by se vmíchalo to máslo, cukr a arašídy a bylo by. Přidávám foto, jestli nevadí;-)

Paprika Paprika

26. 4. 2010 13:51

:-p :yes::yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: snickers buchta snickers recept buchta snickers domácí snickers domácí snickers recept snickers řezy snickers recept na snickers snikers buchta buchta snikers moučník snickers řezy snickers recept snickers snikrs řezy snickers na plech domácí snickers tyčinka domácí snikers tyčinka snikers snikers recept řezy snickers recept

Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, máslo, máslo, mléko kondenzované slazené, cukr krystal, arašídy, čokoláda na vaření, tuk ztužený

TopRecepty.cz

Snickers 2

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GRj0