Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 1,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory pečené s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NONm
Moje poznámka
Brambory pečené s řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NONm
Nejnovější recepty
Losos s liškami ve smetanové omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z čerstvého zelí s houbami a bramborem
Přidáno před 9 hodinami
Tvarohové nanuky
Přidáno před 15 hodinami
Uherská pěna podle ČSN
Přidáno před 16 hodinami
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno 31. 7. 2025 13:11:14
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno 31. 7. 2025 13:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté povidlové koláče s drobenkou
Eva80 před 2 hodinami
Rychlá meruňková buchta
Denade před 3 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
Kocinka před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Sbotka před 5 hodinami
Jahodová zmrzlina
Sefiragold před 6 hodinami
Cuketový perník
Dodo86 před 6 hodinami
Cuketová buchta s tvarohem
jitulinek.s1 před 7 hodinami
Buchta s chutí koláče
knihomolka před 8 hodinami
Cuketový perník
sarkasj@seznam.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
řapíkatý celer s bramborem,
recepty s řapikatym celerem,
pečené brambory v remosce,
zapečený řapíkatý celér s bramborem,
zapečené brambory s celerem,
zapačené brambory,
zapečený řapíkatý celer,
řepíkatý cerel,
celerové brambory,
smoothie s řapíkatým celerem,
vaření s řapíkatým celerem,
recepty z řepíkatého celeru,
řepíkatý cerel recepty,
řapíkaty cerel zapečený,
řepíkatý cerel recept,
brambory a celer,
pečené maso s celerem,
řapíkatý cerel recepty,
zapečený řapíkatý celer recepty,
recept s řapikatym celerem
Suroviny:
brambory,
celer řapíkatý,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (8)