Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 788 kJ / 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
Moje poznámka
Halászlé podle Kajmana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E0Rl
Nejnovější recepty
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 5 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 13 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Hypnos před 12 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 35 minutami
Kynutý koláč s mákem, švestkami a skořicovou drobenkou
Jitkazmecka před 2 hodinami
Čalamáda "Uncle Bens"
LA.63 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
stefan.hamacek před 2 hodinami
Kefírové koláčky s tvarohem a povidly
vajana před 3 hodinami
Ostružinový sirup s kávovým rumem
Pavluska75 před 3 hodinami
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
kimlo před 4 hodinami
Malinový koláč s bílou čokoládou
Sian5 před 4 hodinami
Tématické fráze:
halászlé,
halasle,
halászlé z filé,
madarské halasle,
pravé halasle,
pravé madarské halásle,
halaszle recept,
prave halaszle,
halászlé po česku,
halászlé s lečem,
halasle příprava,
maďarská rybí polévka halászle,
recepty madarské halászlé,
polévka halaslé,
maďarská kuchyně haláslé recept,
pravá hálaszle,
halazle od a,
halasle polévka,
časopis kajman recepty,
kotlík na halászle
Suroviny:
cibule,
rajče,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
koření na ryby,
slanina,
víno bílé,
kapr
Komentáře (7)
Dělal jsem jej doma , nikoli v kotlíku u vody .
Ber to ,prosím ,jen jako název pro rozlišení od jiných receptů na halászlé .
Za bodíky děkuji , halászlé je opravdu dobré .Děláme jej doma často .