Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 404 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,54 g |
Tuky | 2,05 g |
Vláknina | 28,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Moje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Nejnovější recepty
TIP
Jednoduchý meduňkový sirup
Přidáno před 37 minutami
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 23 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kotlíkový party guláš
alan.h před 44 sekundami
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 10 minutami
Hovězí guláš se sušenými houbami
radekfiala před 33 minutami
Salát z polníčku
esstelle před 35 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Mlateli před 1 hodinou
Houbová paštika jinak
KrisZaezemi před 1 hodinou
Honzovy plněné buchty od Uursik
ferda30 před 2 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Majkl2910 před 2 hodinami
Cuketový perník
michaela svancarova před 3 hodinami
Zavadilská cuketa
Kristina1 před 3 hodinami
Tématické fráze:
brokolicový prívarok,
brokolice recepty,
prívarok,
recepty z brokolice,
recepty brokolice,
brokolicový prívarok,
biele korenie,
privarok z mrazenej zeleniny,
fazulovy prívarok s fasirkou,
brokolicovy privarek,
brokolicový přívarek recepty,
prívarky k mäsu,
česky prívarok,
jjak se dělá brokolice,
prívarok česky,
balená brokolice,
kvetakovy privarok,
recepty privarok,
fazolový prívarok,
hrasek privarok
Suroviny:
brokolice,
cibule,
česnek,
zázvor mletý,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
kapie,
solamyl,
sůl,
pepř bílý mletý,
olej
Komentáře (11)
Biele korenie sa vyrába zo zrelých červených bobúľ, ktoré sa po zbere namáčajú, aby sa ľahšie dala odstrániť červená šupka. Potom sa semená sušia na slnku a získavajú svoju žltobielu farbu.
Kúpiš ho v potravinách, balené v sáčkoch presne tak ako čierne korenie.