Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 404 kJ / 336 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,54 g |
Tuky | 2,05 g |
Vláknina | 28,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 43,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Moje poznámka
Brokolice jako prívarok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmm4
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 5 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 14 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 1 hodinou
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 1 hodinou
Borůvkové řezy
Luciksch před 2 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 3 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 3 hodinami
Niva v bramboráku
kimlo před 6 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 7 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 7 hodinami
Tématické fráze:
brokolicový prívarok,
brokolice recepty,
prívarok,
recepty z brokolice,
recepty brokolice,
brokolicový prívarok,
biele korenie,
privarok z mrazenej zeleniny,
fazulovy prívarok s fasirkou,
brokolicovy privarek,
brokolicový přívarek recepty,
prívarky k mäsu,
česky prívarok,
jjak se dělá brokolice,
prívarok česky,
balená brokolice,
kvetakovy privarok,
recepty privarok,
fazolový prívarok,
hrasek privarok
Suroviny:
brokolice,
cibule,
česnek,
zázvor mletý,
hrášek mražený,
kukuřice mražená,
kapie,
solamyl,
sůl,
pepř bílý mletý,
olej
Komentáře (11)
Biele korenie sa vyrába zo zrelých červených bobúľ, ktoré sa po zbere namáčajú, aby sa ľahšie dala odstrániť červená šupka. Potom sa semená sušia na slnku a získavajú svoju žltobielu farbu.
Kúpiš ho v potravinách, balené v sáčkoch presne tak ako čierne korenie.