Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 150 kJ / 2 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,05 g |
| Tuky | 53,32 g |
| Vláknina | 27,41 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5,65 g |
| Sůl | 14,06 g |
| Sacharidy | 394,78 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makový chleba s kváskem a semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9Nn
Moje poznámka
Makový chleba s kváskem a semínky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9Nn
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 10 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 19 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 10 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 10 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 11 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 13 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 13 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 16 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 17 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 17 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 17 hodinami
Tématické fráze:
domácí mákový chléb recept,
chléb bez mouky recept makový,
makovej chleba recept,
facebook mi nějaké chlebíček,
oli semínka,
zdravi makovi chleba,
stravitelnost chleba,
domácí pekárna-makový chléb s kváskem,
makový chlebíček z domácí pekárny,
recepty slunecnicovy chleb s kvaskem,
makový chlebíček,
chleba v chlebíčkové formě,
chleba s kváskem
Suroviny:
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnná,
mouka hladká,
sůl,
cukr,
kvásek,
mák,
semínka slunečnicová,
semínka sezamová,
droždí
Komentáře (11)
Pokud budeš chtít chleba zkusit i bez kvásku, dej trošku víc droždí (asi 17-20 g, pokud ho budeš péct v troubě) a přidej asi 2 lžičky octa, pro chuť.
Jestli pečeš pečivo častěji, doporučuju ti zkusit kvásek si vypěstovat
Co žitný kvásek, ten máš?
JaniR, byli jsme dva týdny na dovolené a pak mi nešel pc, mám ho u "doktora" a zatím jsem na půjčeném....ale peču pořád, bez domácího pečiva by to u nás nešlo.