Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 849 kJ / 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,26 g |
Tuky | 17,74 g |
Vláknina | 44,04 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 283 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 69,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bedlový perkelt s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZm8
Moje poznámka
Bedlový perkelt s noky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZm8
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 5 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 7 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 7 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 7 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 1 hodinou
Banánové vafle
amaliesediv před 2 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 3 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 3 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 5 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 5 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 6 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 6 hodinami
Tématické fráze:
bedlový guláš,
houbový perkelt,
noky,
maďarské noky,
noky z hladké mouky,
bedlový guláš recept,
perkelt recept,
noky z hrubé mouky,
perkelt z králíka,
perkelt,
bedlový řízek,
bedly do mrazaku,
noky recept,
houby recepty,
perkelt z bedel,
perkelt z hub,
gulaš z bedel,
guláš z bedly,
bedly v lednici,
bedlový guláš
Suroviny:
cibule,
houba bedla,
paprika,
rajče,
česnek,
olej,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
nať petrželová,
vejce,
voda,
sůl,
mouka hladká,
mouka hrubá
Komentáře (11)
Já se právě včera bedel takhle elegantně "zbavila"....a večer jsme dostali další
Dělala jsem z bedel, protože nás jimi zásobují různí známí, roste jich hodně. Bála jsem se, jestli houba nebude jako "hadr", ale mile mě to překvapilo - připomínalo to maso