Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 796 kJ / 1 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,24 g |
Tuky | 30,93 g |
Vláknina | 14,92 g |
Cholesterol | 710 mg |
Sodík | 418 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 90,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oblečené panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZvV
Moje poznámka
Oblečené panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZvV
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 56 minutami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 13 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 8 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 12 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 12 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 13 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 14 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 16 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 16 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 18 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 19 hodinami
Tématické fráze:
recepty z vepřové panenky,
recepty z panenky,
co uvařit z vepřové panenky,
vepřová panenka recepty,
recept panenka,
panenka recept,
recept na panenku,
panenka v bramboráku,
vepřová panenka,
vepřové maso recepty,
panenka recepty,
panenka maso,
recepty na panenku,
vepřová panenka v bramboráku,
co uvařit z panenky,
jak uvařit panenku,
recept z panenky,
jak uvarit veprovou panenku,
uvarit panenku,
veprove recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
brambory,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (19)
Bodík
Je to moc dobré, ovšem Líza mi vyčetla, proč prý je tam to maso, že jsem úplně zkazila bramborák...