Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 293 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,00 g |
Tuky | 28,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Moje poznámka
Pangas s cibulovou krustičkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7XqG
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 8 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 54 minutami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 57 minutami
Krenex
dragomirac před 2 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 2 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 2 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty ryby,
pangas,
recept na pangase,
ryba pangas,
recept z pangase,
recepty ryby pangas,
cibulovakrusta,
cibulovakrusta,
recepty-pangas,
recepty z pangase,
cibulova chrusta,
recepty na pangase,
pangas recepty,
krusta ke steaku,
recepty ryba panvica,
pangas s bramborovou,
pangas s bramborovou kaší,
pangas kousky,
pomazanka z pangase,
recept na rybu pangas
Suroviny:
pangasius,
rajče,
cibule,
strouhanka,
sýr uzený,
rozmarýn,
sůl,
pepř
Komentáře (12)
V každom prípade sa ale vyhnite použitiu syra. Kuchári v krajinách, kde ryby sú základnou potravinou, zásadne odmietajú kombináciu rýb a syra. Losos, ktorý má svoju typickú výraznú chuť a vôňu, by ju s tým stratil. Pangasius je ryba bez chuti a preto potrebuje prísady na vylepšenie a dochutenie. Losos a zvlášť severský z Nórska je ryba, ktorej chuťové prednosti najlepšie vychutnáme pri jej rýchlej úprave (grilovacia pánvica niekoľko minút z každej strany v závislosti od hrúbky steaku, temer nesolíme a opatrne koreníme až pred ukončením). Príprava na grile (nie elektrickom v kuchyni...) je pre prípravu lososa to najlepšie, čo je doposiaľ známe. Čas prípravy veľmi krátky!