Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hejkalův řízek

Hodnocení receptu je 4,9 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

8. 11. 2010 17:30

Suroviny

Porce: 4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 921 kJ / 698 kcal
Bílkoviny47,36 g
Tuky36,66 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 883 mg
Sodík 356 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy40,56 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj-Lidové recepty paní Jožka Śvecová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 11. 2010 17:39

Nádhera!!:-)) a krásná fotka k tomu:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové maso recepty hejkalův plněný řízek hejkalovi recepty veprove recepty moderní řízky vepřové s játrami o hejkalovi uchylky na taliri recepty na ryby hejkal hejkalův smažený vepřový řízek hejkalův smažený řízek hejkaluv kureci rizek recepty veprove maso s jatrami speciál lidové recepty těstíčko na obaleni masa recept na těstíčko na obalení masa

Suroviny: kýta vepřová, cibule, játra vepřová, žampióny, mouka hladká, máslo, vejce, mléko, mouka hladká

TopRecepty.cz

Hejkalův řízek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/693R