Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,36 g |
| Tuky | 36,66 g |
| Vláknina | 13,00 g |
| Cholesterol | 883 mg |
| Sodík | 356 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 40,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a pokledeme připravenou směsí: Na másle zpěníme 1 cibuli, vmícháme 100g nakrájených jater, 100g žampionů, orestujeme, přidáme 1vajíčko a necháme srazit.
Krok 2: Vložíme na připravené plátky masa a sepneme.
Krok 3: Obalíme v hl. mouce a v těstíčku z mouky, mléka a 1 vajíčka a smažíme ze všech stran na oleji na mírném stupni, aby se maso pěkně propeklo.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Moje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Nejnovější recepty
Škvarkovka podle dědečka
Přidáno před 11 hodinami
Fofrová nivová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Špekáčky na černém pivu se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Vepřová pečeně Hamburk
Přidáno před 15 hodinami
Kotleta plněná špekem a okurkou
Přidáno před 15 hodinami
Tortillové trojhránky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukrová poleva na perníky
Kaill před 1 hodinou
Kroupy s houbami a uzeným masem
Fitulka před 2 hodinami
Kuřecí stehna pečená na bramborách a žampionech
Fitulka před 2 hodinami
Povelikonoční polévka z vařených vajec
Fitulka před 2 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
Sahula před 12 hodinami
Losos na smetanových bramborách
Sahula před 12 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Susanna před 13 hodinami
Cukrářská vánočka (mazanec)
Kvitko před 13 hodinami
Celerový salát
Mandragora před 14 hodinami
Čočková polévka se smetanou
Kajkajak před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
hejkalův plněný řízek,
hejkalovi recepty,
veprove recepty,
moderní řízky,
vepřové s játrami,
o hejkalovi,
uchylky na taliri,
recepty na ryby hejkal,
hejkalův smažený vepřový řízek,
hejkalův smažený řízek,
hejkaluv kureci rizek,
recepty veprove maso s jatrami,
speciál lidové recepty,
těstíčko na obaleni masa,
recept na těstíčko na obalení masa
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
játra vepřová,
žampióny,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
mléko,
mouka hladká
Komentáře (18)