Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí paštika

Paštika patří mezi oblíbené svačiny, ale také může být luxusním předkrmem. Receptů s různými postupy a surovinami existuje opravdu hodně, ale my věříme, že v jednoduchosti je síla. Proto jsme si pro vás připravili na základní vepřovou paštiku.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 120 min

180 min (60 min příprava + 120 min tepelná úprava)

15. 11. 2010 13:27

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie31 625 kJ / 7 559 kcal
Bílkoviny440,40 g
Tuky615,09 g
Vláknina21,00 g
Cholesterol 3,23 g
Sodík 1,94 g
Sůl4,25 g
Sacharidy60,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opravdu moc dobrá paštika.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pavel

28. 1. 2016 16:53

Léta u nás dělal zabíjačku řezník a pokaždé byla paštika.Dal zprutka opéct pupky,okmínoval,osolil.Cibulku do sklovita,jater dle chuti,vše namlel,dokořenil,sůl,pepř,nové koření,muškátový oříšek podle oka a nikdy se nestalo,že by se nepovedla.Přeji dobrou chuť.

Radka

10. 3. 2015 11:13

Dotaz: jak dlouho pak taková paštika vydrží? :-?

Aleš

23. 11. 2014 16:41

Já to dělám tak že přerostlejší maso pomelu i s jatrou (jatry podle chuti) cibuli posmažím a přídám do masa přídám koření (sůl,pepř muškátový oříšek žloutek a s bílku sních)a vše pomelu ještě jednou.Plníme do sklenic 3/4a dvě hodiny povaříme.

Moc dobré:-):-D

hugo

27. 12. 2013 09:34

Tak s tady pochopit co je lepší,když každý napíše něco jiného.:-S:-//

Olda

12. 12. 2013 11:29

Játrovou paštiku děláme na zabíjačce každý rok. K játrům dejte raději jen syrové sádlo, bude to "játrovější". Poměr 1:1, dvakrát umelte, osolte a opepřete. Cibule se většinou nedává. Naplňte a dobře zavařte. Dobrou chuť.

Rudolf Pecha

26. 11. 2013 17:56

:-pdobry den mam dotaz,,umlete maso s jatry,,plnime za syrova do sklenic??nebo zaroven s cibulkou,,smazime v hrnci???a neprasknou sklenice,po dobu 2 hodin??moc budu rad kdyz me odpovite,,na muj email..r.pechaeva@seznam.cz,,dekuji a mnoho dalsich receptu,,,klidne me muzete poslat nejake,,masove recepty,,treba,,nejaky,i na tiramisu???????krasnye dne preji,,tel.733117319:-K:-8

PKUPKOVA PKUPKOVA

15. 11. 2010 21:55

Tuk se nedává žádný,jen pod cibulku aby se usmažila do ružova.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 11. 2010 13:55

No, já bych dala tak 3-4 lžíce určitě na množství té cibule.

vybusna vybusna

15. 11. 2010 13:52

No...pri takomto velkom mnozstve masa by bolo dobre uviest aspon orientacne, ake mnozstvo tuku, treba pod tu cibulu.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí paštika domácí paštika recept paštika domácí paštika recepty domácí paštiky recept na domácí paštiku paštika recept recept domaci paštika paštika domaci recept paštika paštiky domácí domácí paštika do skleniček domacipastika -domaci paštika recept domácí paštika vánoční paštika recepty na domaci paštiku recepty paštika dobrá domácí paštika recepty domaci pastika

Suroviny: játra vepřová, bok vepřový, cibule, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Domácí paštika

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p2Np