Suroviny
Porce: cca 4 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 792 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 1,71 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 26,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí vývar se zeleninou a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znom
Moje poznámka
Krůtí vývar se zeleninou a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znom
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 4 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 9 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 2 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 3 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 6 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 6 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 7 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 7 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 7 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 8 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 8 hodinami
Tématické fráze:
krůtí vývar,
krůtí vývar recept,
recept krůtí vývar,
vývar z kruty,
kruti polevka,
vývar krutí,
vývar z krutich kosti,
vývar z krůtích křídel,
zakaleny vyvar,
polévka z krůty,
krutí vývar v tlakovem hrnci,
krutí vívar,
vývar z krutího masa,
recept na krůtí vývar,
kořeni do krůtího vývaru,
krůtí vývat,
krutí vývar z kosti,
kruti kridla vyvar,
silny kruti vyvar,
co je papriková stopka
Suroviny:
křídla krůtí,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
mrkev,
celer,
paprika čerstvá červená,
nudle,
pórek,
petrželka,
mrkev,
petržel,
Komentáře (7)