Suroviny
Porce: cca 4 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 792 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 1,71 g |
Vláknina | 18,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 26,52 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí vývar se zeleninou a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znom
Moje poznámka
Krůtí vývar se zeleninou a nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znom
Nejnovější recepty
Kuřecí sendvič
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé wrapy z HF
Přidáno před 3 hodinami
Hermelínová pomazánka se šunkou a pažitkou
Přidáno před 13 hodinami
Pivní sekaná
Přidáno před 13 hodinami
Jahodový mixík
Přidáno před 13 hodinami
Jemné kynuté jahodové knedlíky
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová omáčka od babičky
curling3v před 35 minutami
Krůtí nudličky v zakysané smetaně
Leni1970 před 1 hodinou
Koláč s rebarborou a tvarohem
Pavla P. před 1 hodinou
Kuře na paprice
kneblovaemma1 před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
Veronika_1 před 1 hodinou
Bublanina z kefíru
Beruna před 1 hodinou
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Kacenecka před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Kacenecka před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Kacenecka před 2 hodinami
Chleba ve vajíčku jinak
martiline před 3 hodinami
Tématické fráze:
krůtí vývar,
krůtí vývar recept,
recept krůtí vývar,
vývar z kruty,
kruti polevka,
vývar krutí,
vývar z krutich kosti,
vývar z krůtích křídel,
zakaleny vyvar,
polévka z krůty,
krutí vývar v tlakovem hrnci,
krutí vívar,
vývar z krutího masa,
recept na krůtí vývar,
kořeni do krůtího vývaru,
krůtí vývat,
krutí vývar z kosti,
kruti kridla vyvar,
silny kruti vyvar,
co je papriková stopka
Suroviny:
křídla krůtí,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
mrkev,
celer,
paprika čerstvá červená,
nudle,
pórek,
petrželka,
mrkev,
petržel,
Komentáře (6)