Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 0,70 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 87,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kroupová fazolačka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKg
Moje poznámka
Kroupová fazolačka s uzeným
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yKg
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 3 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 3 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 3 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 14 minutami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 2 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 2 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 3 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 4 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 4 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Esa před 4 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 5 hodinami
Tématické fráze:
vaření kroup,
fazolačka,
kroupová polévka s uzeným,
recepty z kroup,
uzena polevka recept,
kroupová polévka s uzeným masem,
jídlo z kroup,
polevka z uzeneho kolena,
fazolová polévka s uzeným kolenem,
jídla z kroup,
uzená kroupová polévka,
recept na vaření kroup,
kenwood robot,
kroupova jidla,
kroupová polévka z uzeného kolena,
kenwood robot recepty,
uzená řebra,
jídla z krup,
krupková polévka s masem,
recept kroup
Suroviny:
fazole červené,
kroupy,
brambory,
mrkev,
petržel,
koleno vepřové uzené,
cibule,
pepř černý,
bujón
Komentáře (3)