Tatarka

www.zarovi.cz Kuchařka:

Omáčky 15 názorů

55

Suroviny

1 cibule
1 lžička hořčice
3 lžíce majonézy
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku nakrájíme na co možná nejmenší kostičky a smícháme s majonézou a hořčicí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 2 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Tatarka

  • lucka lucka(neregistrovaná)

    Já dělám:
    malá cibule nakrájená na drobno
    Majolka® (kolik chcete)
    lžičku cukru
    špetku pepře
    nastrouhané nakládané okurky
    wolčestrová omáčka (pár kapek)

    Nic se jí nevyrovná a má zvlášní chuť, kterou si každý zamiluje:-K

    Odpovědět

  • hk hk(neregistrovaný)

  • Jitka Jitka(neregistrovaná)

    lomačka :

    Jenny: Co je to okurek? Nemyslíte okurku?

    lomačka :

    Jenny:

    Odpovědět

  • lomačka lomačka (neregistrovaný)

    Čau okurku do toho strouhám:-))

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

    tuhle tatarku znám už 20let,od segry...děláme ještě s nakrájeným okurkem...:yes:+:yes:

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    Tak tu majonézu bez vajíčka už jsem si vytiskl, ne že bych se bál salmonely (no bojím, ne že ne, ale ne zas nějak moc) ale kupujem vajíčka přímo z farmy a milujem je. Takže, dík za recept.:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    vybusna a Drobek, tak ty majonézy stojí za vyzkoušení obě dvě. U té z mléka je fajn, že je bezcholesterolová a taky někdo se bojí salmonelózy, tak má na výběr. Obě jsou rychlovky :yes:

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    drobek...mam vysokorychlostny mixer a tam robim majonezu z tychto komponentov
    1diel mlieko + lyzica horcice, 2 diely olej
    a je to bez vajicka...ano veru bez vajicka, kydnem uplne vsetko naraz a je uplne super. Taky isty mixer ako tu, mam aj na slovensku a tak ked pridem robim majonezu celej rodine,vsetkym mojim susedam, susedam mojej mamicky, susedam mojho brata a tak...

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    Z Labuznik.com:
    Vtipná majonéza fofrem
    Ingredience:
    2-2,5 dl oleje
    1 celé vejce (ano, i s bílkem)
    PL hořčice
    KL cukru
    KL octa
    sůl
    pepř

    VTIP je v tom, že se to všechno dá NAJEDNOU do mixéru. Ponorný je super, začneme odspoda táhnout a je to za pár vteřin.
    Tatarku dělám stejně, jen přidám sladkokyselou okurku a cibuli.
    Autorem receptu je blueska
    A je to, překopíroval jsem sem recept odjinud, protože geniální věci se prostě musí šířit.

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    salat treska.....20dkg tresky + 2 rozky....obed studentov. nieco som nasla na webe, tak ked budem mat na to chut nieco poskusam

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    Akú tresku máš na mysli?

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    najhorsie je, ze ja si musim urobit aj tu samotnu zakladnu majonezu, tu co predavaju, je strasne kysla a davaju do nej nejaku ingredienciu, ktora mi tam nesedi...mozno by som si po case na to zvykla, ale tatarka je nieco pri com nechcem robit kompromisy. Keby som este niekde zohnala recept, na klasicku slovensku tresku...hned sa idem pohrabat na webe, urcite si slovaci v zahranici uz s tym poradili a nieco vymysleli.

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Tatarku si taky občas dělám doma, majonézu taky ředím mlékem, nebo mlékem a trochou nálevu ze sladkokyselých sterilovaných okurek a malinko bílého vína, ale nemusí být. Pak přidám cibuli a steril. okurky nakrájené hodně najemno a sůl, špetku bílého pepře, lžičku hořčice, citrónovou šťávu, špetku cukru, pár kapek worcestrové omáčky. Všeho tak nějak přiměřeně :-))

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    tak tento recept je pre mna tu v mnichove pozehnanim, kde o tatarke ani nechuruju a nam tak chyyyyba>
    Drobek bez Tvojej rady, by to urcite nebolo ono a vrela vdaka za typ. Uz to pada do oblubenych a davam jedna aj bez vyskusania.

    Odpovědět

  • Drobek Drobek

    A to my k cibuli (1 polévková lžíce) přidáváme ještě kyselou okurku (2x tolik co cibule), všechno to nahrubo rozmixujem ponorným mixerem, dochutíme citrónem a rozředíme na žádanou hustotu mlékem.
    Takhle nás to naučil profesionální mistr kuchař.:-p

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jak se dela tatarka tatarka z majonézy tatarka z mleka domácí tatarka bezcholesterolová dieta domácí tatarka z majonézy helmans domácí tatarka recept treska salat domácí tatarka z mléka domácí majonéza recept recept na majonezu recept dukanova majoneza ponorný mixer recepty helmans.cz recepty hellmans recepty tatarka z majonezy recept tatarka-recept helmans recepty tresci salat

Zapomněl/a jsem heslo