Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Provensálská vepřová kýta

Chutná a jednoduchá úprava masa z vepřové kýty s provensálským kořením a rajčaty. Provensálská kýta bude vaší rodině určitě chutnat a její přípravu zajisté zvládne i začátečník.

Hodnocení receptu je 5,0 (40×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava)

30. 1. 2011 14:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 310 kJ / 1 030 kcal
Bílkoviny133,96 g
Tuky32,67 g
Vláknina13,09 g
Cholesterol 276 mg
Sodík 386 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy46,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Koubkova Koubkova

22. 2. 2013 12:25

:-K:yes:Použila jsem panenku,

isindy isindy

9. 2. 2013 22:36

jabl.ko: děkuji za komentář i fotku, máte to moc hezké :)

jabl.ko

7. 2. 2013 17:19

Dneska jsem tenhle recept dělala k obědu. Naprosto skvělé :yes::yes: Maso jsem nechala na plátky, rajčata jsem měla zavařená vlastní výroby a jako přílohu jsem uvařila rýži. Bylo to moc dobré! :-p:-p:-)):yes:

Prima Mama

19. 2. 2012 13:40

Právě jsme dojedli, výborný recept, doporučuji:yes: a dávám bodík.
Celé jsem to vařila v papiňáku, maso bylo krásně měkké.Hezkou neděli:-)

isindy isindy

19. 9. 2011 01:05

Martina U.: děkuji moc, opravdu mám radost, že chutnalo :-K:-K

Martina U.

18. 9. 2011 14:43

Hledala jsem něco rychlého z vepřové kýty a vybrala jsem tento recept. Konzervovaná rajčata jsem nahradila spařenými a oloupanými čerstvými a provensálským kořením jsem také nešetřila (u nás je oblíbené). A moc jsme si pochutnali :yes: +12

isindy isindy

3. 5. 2011 10:37

Zdenča: děkuji za vyzkoušení, dejte vědět, jestli chutnalo ;-)

Zdenča

3. 5. 2011 09:16

tak nachystáno a jdu vařit :-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 3. 2011 19:54

:-p:yes:

andrejkaa

6. 2. 2011 00:14

To ano:yes:

marcik marcik

30. 1. 2011 19:02

:-p:yes::-K

mysulka mysulka

30. 1. 2011 18:58

:-p:yes: to vypadá lákavě;-):-K

mangiochemipiace

30. 1. 2011 17:26

:-*:-p:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

30. 1. 2011 15:45

Krásný a lákavý receptík:-p;-):yes:+1

isindy isindy

30. 1. 2011 15:05

Pavli, jen jsem do trouby dala na půlku překrojené brambory, takové menší rohlíčky to byly, pocákané olivovým olejem, osolené, posypané také provensálským kořením, pekla jsem na 170°C cca 30min a pak posypala strouhanou Nivou a ještě zapekla ;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kýta recepty veprova kyta vepřová kýta recept vepřová kýta recepty pro začátečníky vepřové po provensálsku recepty z vepřové kýty rychlý recept z vepřové kýty kyta recept recept vepřová kýta recept z veprove kyty kýta kyta vepřová recepty recept vepřová kýta rychle veprova kýta rychle provensalske veprove kýta recepty recepty veprova kyta recept na vepřovou kýtu vepřová kýta top recepty recepty z kýty

Suroviny: kýta vepřová, rajče loupané, koření provensálské, olej, sůl, smetana, česnek, cukr

TopRecepty.cz

Provensálská vepřová kýta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/601Q