Provensálská pomazánka

toprecepty.cz Kuchař: toprecepty.cz

Pomazánky 2 názory

Suroviny

200 g Lučiny
1 lžíce másla nebo ramy
2 stroužky česneku
cca 20 černých oliv
sůl
oregáno dle chuti
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme.

  2. Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Provensálská pomazánka

  • radka radka(neregistrovaná)

    dělávám ji taky, jen přikrájím šunku a je opravdu vynikající:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Dala jsem trošku zmraženého provensálského koření a pažitku. Kdo má rád olivy, tak si pochutná. Dávám bodík:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: provensálská kuchařka opecena bageta opecene bagety pomazánka na opečené bagetky provensálská pomazánka na bagety provencálská pomazánka opečená veka pomazanka na opecenou veku pomazánka do baget provensálská bageta pomazánka olivy provensálské koření pomazánka na opečenou bagetu recepty z oliv veky a bagety provencálská dýně recepty pomazanka do kureci bagety pomazanka cesnek provensalske pomazánka z lučiny a černých oliv provánsálská pomazánka

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít