Provensálská pomazánka

toprecepty.cz Kuchař:

Pomazánky 2 názory

32

Suroviny

200 g Lučiny
1 lžíce másla nebo ramy
2 stroužky česneku
cca 20 černých oliv
sůl
oregáno dle chuti
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme.

  2. Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Provensálská pomazánka

  • radka radka(neregistrovaná)

    dělávám ji taky, jen přikrájím šunku a je opravdu vynikající:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Dala jsem trošku zmraženého provensálského koření a pažitku. Kdo má rád olivy, tak si pochutná. Dávám bodík:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo