Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlá králičí svíčková na brusince

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

2. 2. 2011 20:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 631 kJ / 390 kcal
Bílkoviny5,72 g
Tuky20,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy13,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept vznikl jako rychlovka (naštěstí maso i kuskus byly v mrazáku) - po návratu z práce jsem měla jen 2,5 hodiny na přípravu jakéhokoli rychlého jídla pro 6 strávníků(nečekaných, ale děsně milých :-)))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PetraV

31. 8. 2012 16:32

paní "Špagetko" to je vtip? to už mohu rovnou poslat recept na rajskou z pytlíku:-/

magdalenka magdalenka

3. 2. 2011 16:05

Špagi, proč, proč, poviem ti proč...lebo v kuse lietame a máme 1.000 vecí na starosti...
(Mňa zas napadlo, že si nejak špeciálne cizrnu drvila, či čo...:-D)

spagetka spagetka

3. 2. 2011 13:57

Maris, jj prostě výpadek mozkových drah... :-8:-8:-8:-D:-D:-D, ještěže Magda zapochybovala ;-);-) - já jednou uvařila toho kuskusu moc a nevím, proč jsem tam dala cizrnu :-D:-D:-D

maris maris

3. 2. 2011 13:55

Mně se ta cizrna taky nezdála, mně to přišlo spíš jako bulgur nebo kuskus, ale zase jsem si říkala, že to bys asi nedávala do mrazáku, protože je to rychleji uvařené než rozmrazené:-)) a on to kuskus je :-p:-))

spagetka spagetka

3. 2. 2011 13:15

Děkuji za chválu, fakt to bylo výborné ;-)
Dana61 (neregistrovaný/á) - ta cizrna byla jen proto, že ssem potřebovala něco rychlého a bylo to v mrazáku., muž si k tomu dnes udělal knedlíky ;-):-D
Magdi - furt teď přemýšlím nad tvým dotazem a tou svou přílohou - máš pravdu - byl to kuskus, prostě jednak špatná cedulka v mrazáku a jednak jsem jaksi nemyslela tím fofrem .....:-8:-8;-)

Dana61

3. 2. 2011 13:10

spagetko, tak tohle je určitě dobré, jenom s tou cizrnou u nás neuspěju

mysulka mysulka

3. 2. 2011 10:19

:-p vypadá to dobře:yes::-K

Eliza Eliza

3. 2. 2011 09:25

Špagetko, to vypadá nádherně... :-p:yes: I takhle po ránu jsem polkla naprázdno...
Na králíka se chystám už několik dní, mám jeden osvědčený a výborný recept, ale protože jsem na ošetřovačce, tak chodí nakupovat manžel a nechci ho zatěžovat sháněním pěkného králičího.
Jinak tobě a jistě chutnému receptu posílám +.

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

3. 2. 2011 09:16

Spagetko recept super a dekuju za tip,miluju svickovou a nemam na ni cas ji uvarit pri 2detech tak koupim polotovar v CR az budu na dovce. Jidlo vypada krasne,ja jedla kralika naposledy ve 13letech.

Posilam bod

Suvicka Suvicka

3. 2. 2011 09:12

+11 :yes:, pekne fotky. :-K

cardanka

3. 2. 2011 07:47

spagi:-Kkrálik super a v této podobě...jistě moc dobré:-p, už foto mluví za vše. Každý polotovar má svého spotřebitele:yes:, zvláště v dnešní tolik uspěchané době:-! 10.tý bodík je na snadě;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 2. 2011 00:20

:-DTož to si piš:-D;-)Ale nechejme prostor pro další komentáře:-*ať nemá Špagetka pokažené pochvaly;-):-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2011 00:17

Aničko, že jo? Kurňa!!:-D:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 2. 2011 00:16

:-))Jani a jaká to byla dobrůtka:-p:-pviď:yes:mňam:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 2. 2011 00:14

Polotovary jsou zde proto, abychom je používali!! Usnadňují nám práci a čas. Také je nepoužívám často, ale používám. Co už nám může tolik uškodit víc, než inverze v Severomoravském kraji? Celý život se krmíme tím, co nám obchody nabízejí. Vzpomínám na hovězí na dovoko za totality. Nikdy v životě jsem nedocílila té chuti:-//, jako byla ta konzerva-polotovar. Najednou je zde značka BIO a každý je z toho, že používáme "nebio" hotový.:-(( Vzpamatujte se holky kuchařky:-! V tom nezdravém, v čem žijeme, nám pytlík svíčkové, hlavně fakt dobré chuti už nemůže ublížit.;-)

Dnes jsem dušná a opravdu hodně špatná ze vzduchu, jaký musím dýchat tady v Orlové:-(( a dala bych si tak ráda, spagi tvého králíka, sparvil by mi chuť;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svíčková z králíka kralici svickova svíčková rychla svickova svickova z pytliku recep na svickovou svíčková na smetaně pohlreich kuskus recepty pohlreich králičí filety kralici filety na smetane recep svickova králičí filety recept kralik na brusinkach svíčková polotovar láda hruška svíčková rychlá králičí svíčková recept kralici svíčková na smetaně recept pohlreich lada hruskasvickova svíčková na brusinkách svičkova omačka z hovězim s brusinkam

Suroviny: králík, víno červené, marmeláda brusinková, omáčka svíčková, smetana zakysaná, rozmarýn, bazalka čerstvá, pepř bílý, koriandr sušený, olej olivový, omáčka worcesterová, ocet, sůl

TopRecepty.cz

Rychlá králičí svíčková na brusince

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/60Pz