Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 417 kJ / 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,98 g |
Tuky | 12,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na sádle a slanině zpěnit cibuli, vložit játra a bobkový list (příp. i jiné koření podle chuti), NESOLIT !!!, orestovat, přikrýt poklicí a dusit doměkka.
Vyndat bobkový list (pokud jsme dali, tak i ostatní celé koření) !!! Krok 2: Nechat vychladnout. Krok 3: Vše rozmixovat, dochutit, přendat do misky a nechat v ledničce ztuhnout.
Povrch je možno zalít rozpuštěným sádlem.
Vyndat bobkový list (pokud jsme dali, tak i ostatní celé koření) !!! Krok 2: Nechat vychladnout. Krok 3: Vše rozmixovat, dochutit, přendat do misky a nechat v ledničce ztuhnout.
Povrch je možno zalít rozpuštěným sádlem.
Zveřejněno 6. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá paštika z drůbežích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLpw
Moje poznámka
Rychlá paštika z drůbežích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RLpw
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 8 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 16 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 2 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 4 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 5 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 5 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 6 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 7 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 7 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 7 hodinami
Tématické fráze:
paštika z drůbežích jater,
drubezi pastika,
drubeží paštika recept,
drůbeží játrová paštika recept,
paštika z drůbežích jater recept,
drubezi jatrova pastika,
rychlá domácí paštika,
rychlá játrová paštika,
recept na drůbeží paštiku,
paštika z kuřecích jater,
paštika recept drubeži jatrova,
paštika,
recept drůbeží játrová paštika,
recept drubezi pastika,
drůbeží játra paštika,
recept na paštiku z drůbežích jater,
játrová paštika z drůbežích jater,
pastika s drubezich jater,
rychla játrova pastika recept,
drubezi pastiky
Suroviny:
sádlo,
slanina anglická,
cibule,
játra kuřecí,
bobkový list,
sůl,
pepř mletý,
marmeláda rybízová
Komentáře (13)
Musím vyzkoušet
Drůbeží sádlo používám normálně (na polévku kupuji skelety a odstraňuji z nich sádlo, tak ho vyškvařím ).