Pomazánka „stréca Jožina"
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 1 884 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,88 g |
Tuky | 34,97 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 1,89 g |
Sůl | 4,45 g |
Sacharidy | 12,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Stručný, krátký, ale chutný recept. Ochutnal jsem u stréca Jožina od mého kamaráda - donesl nám to k vodě, když nic nebralo. A tohle fakt zabralo!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2010 16:55
... 6 odpověď níže
- ale opakování je matka moudrosti - ... vše umeleme na masovém strojku - přidejte ho při mletí třeba k uzenině a normálně
"vmelte"
do uzeniny...




7. 2. 2010 16:50
Přečetla jsem si recept a chtěla jsem se autora zeptat na masox. V zápětí jsem mrkla na komentáře a zjistila, že nejsem sama, která se ohledně masoxu diví. Co sním? Jak píše Václav. Rozdrobit, rozředit v trošce vody ...??? Doufám, že nám Otto odpoví. Pomazánka vypadá slibně.

7. 2. 2010 13:10
Paráda, teké bych ostré vynechala, 10.boda posílám


7. 2. 2010 08:35
Ten "Masox" mi není jasnej. Jak ho tam dát. Taky semlýt, rozdrobit, rozředit v trošce vody ?(Možná by stačila "Podravka" nebo jiná Vegeta. ????)
7. 2. 2010 07:20
Pomazánka vypadá zajímavě.Až na ten masox.Stojí za vyzkoušení tak ji v nejbližší době určitě prubnu.Bodík posílám




6. 2. 2010 22:27
Otto, nebyl stréc Jožin od Tvého kamaráda polykač plamenů?
Ty ingredience v pomazánce tomu trochu napovídají, já bych ten masox v této kombinace nemusela, ale jak se hezky česky praví.. Proti gustu žádný dyšputát
Tobě bodík za umělecký dojem a i to vše kolem 




6. 2. 2010 21:24
Jak napsal postup "stréc Jožin" tak předávám - bez cenzury




6. 2. 2010 21:22
No, taky čumím na ten masox, jak péro z gauče
A zjišťuji, že ještě hodně věcí nevím



6. 2. 2010 21:16
... vše umeleme, znamená tedy vše ....

6. 2. 2010 21:07

6. 2. 2010 20:58
Pomazánka vypadá pěkně, ale my zas to ostré nemáme moc rádi, já bych to musela udělat bez feferonek a to by asi nebylo ono. Ale boda ti dám i za ty pěkný fotky

6. 2. 2010 20:38
Aha tak to jo, já si představovala nějaký šunkový, hodoním nebo junior. Děkuji za odpověď

6. 2. 2010 20:35
Paprikový točený salám - někde prodáván také, jako čabajský točený.

6. 2. 2010 20:33
Fotky jak z časopisu
, pomazánka musí mít ale grády
, akorát nerozumím z čeho je tak červená?
Bodík letí


Bodík letí

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené flíčky se zelím hlávkovým
Přidáno před 13 hodinami
Žebírka v pivní marinádě
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prsa á la bažant
Přidáno 3. 12. 2023 21:49
Chlapská lutenice
Přidáno 3. 12. 2023 19:16
Vepřové nudličky na bramborách
Přidáno 3. 12. 2023 18:37
Kapustičky po rakousku
Přidáno 3. 12. 2023 15:00
Právě bylo uvařeno:
Marokánky - měkké a vláčné
prochli uvařil před 54 minutami
Měkké perníčky bez proležení
Mari889 uvařila před 2 hodinami
Výborné kynuté těsto
Tamarysek uvařila před 2 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
v3ndulina uvařila před 2 hodinami
Špaldové mandlové rohlíčky
Sarka86 uvařila před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Misula64 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí maso s červenou řepou
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
MarieP uvařila před 3 hodinami
Tvarohová pomazánka s arašídovým máslem
Recept24 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pomazánka z masoxu mletí feferonek pomazánka masox mail strec.com.my loc:cz cabajska pomazanka pomazánka z masoxu salám masox tvarůžková pomazánka masox pomazánka z točeného salámu masox dobroty od stréca u stréca mail strec com my strec.com.my loc:cz pomazánky masox pomazánka z masixu pomazánka z feferonek
Suroviny: salám měkký, cibule, okurky sterilované, feferonka, masox, hořčice plnotučná, cukr
Pomazánka „stréca Jožina"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7n6
14 názorů