Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka „stréca Jožina"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min

15 min (15 min příprava)

6. 2. 2010 21:27

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie1 884 kJ / 450 kcal
Bílkoviny19,88 g
Tuky34,97 g
Vláknina2,42 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,45 g
Sacharidy12,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Stručný, krátký, ale chutný recept. Ochutnal jsem u stréca Jožina od mého kamaráda - donesl nám to k vodě, když nic nebralo. A tohle fakt zabralo!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Colombo65

7. 2. 2010 17:55

... 6 odpověď níže :-O - ale opakování je matka moudrosti - ... vše umeleme na masovém strojku - přidejte ho při mletí třeba k uzenině a normálně;-) "vmelte" ;-) do uzeniny...;-)

Sodovka

7. 2. 2010 17:50

Přečetla jsem si recept a chtěla jsem se autora zeptat na masox. V zápětí jsem mrkla na komentáře a zjistila, že nejsem sama, která se ohledně masoxu diví. Co sním? Jak píše Václav. Rozdrobit, rozředit v trošce vody ...??? Doufám, že nám Otto odpoví. Pomazánka vypadá slibně.:-p

cardanka

7. 2. 2010 14:10

Paráda, teké bych ostré vynechala, 10.boda posílám:yes:;-)

Vaclav Fronek

7. 2. 2010 09:35

Ten "Masox" mi není jasnej. Jak ho tam dát. Taky semlýt, rozdrobit, rozředit v trošce vody ?(Možná by stačila "Podravka" nebo jiná Vegeta. ????)

Teta Lena

7. 2. 2010 08:20

Pomazánka vypadá zajímavě.Až na ten masox.Stojí za vyzkoušení tak ji v nejbližší době určitě prubnu.Bodík posílám:-p;-):yes:

yanull

6. 2. 2010 23:27

Otto, nebyl stréc Jožin od Tvého kamaráda polykač plamenů? :-))Ty ingredience v pomazánce tomu trochu napovídají, já bych ten masox v této kombinace nemusela, ale jak se hezky česky praví.. Proti gustu žádný dyšputát :-) Tobě bodík za umělecký dojem a i to vše kolem :yes::-)

Colombo65

6. 2. 2010 22:24

Jak napsal postup "stréc Jožin" tak předávám - bez cenzury;-);-);-)

JanaDorazinova

6. 2. 2010 22:22

No, taky čumím na ten masox, jak péro z gauče:-O A zjišťuji, že ještě hodně věcí nevím:-)):yes:

Colombo65

6. 2. 2010 22:16

... vše umeleme, znamená tedy vše ....;-)

AniCiz

6. 2. 2010 22:07

:-p..A TEN MASOX se tam namíchá jen tak?

Bibinka

6. 2. 2010 21:58

Pomazánka vypadá pěkně, ale my zas to ostré nemáme moc rádi, já bych to musela udělat bez feferonek a to by asi nebylo ono. Ale boda ti dám i za ty pěkný fotky:yes:

ivulinka

6. 2. 2010 21:38

Aha tak to jo, já si představovala nějaký šunkový, hodoním nebo junior. Děkuji za odpověď:-K

Colombo65

6. 2. 2010 21:35

Paprikový točený salám - někde prodáván také, jako čabajský točený.;-)

ivulinka

6. 2. 2010 21:33

Fotky jak z časopisu:yes:, pomazánka musí mít ale grády:-p, akorát nerozumím z čeho je tak červená?
Bodík letí:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka z masoxu mletí feferonek pomazánka masox mail strec.com.my loc:cz cabajska pomazanka pomazánka z masoxu salám masox tvarůžková pomazánka masox pomazánka z točeného salámu masox dobroty od stréca u stréca mail strec com my strec.com.my loc:cz pomazánky masox pomazánka z masixu pomazánka z feferonek

Suroviny: salám měkký, cibule, okurky sterilované, feferonka, masox, hořčice plnotučná, cukr

TopRecepty.cz

Pomazánka „stréca Jožina"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P7n6