Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 945 kJ / 1 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,22 g |
Tuky | 128,30 g |
Vláknina | 20,78 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 27,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Moje poznámka
Králík na hlívě ústřičné
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/89P3
Nejnovější recepty
Fit zelný salát se žloutkovým dresinkem
Přidáno před 5 hodinami
Pomerančová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Květákový mozeček s cuketovými hranolkami
Přidáno před 16 hodinami
Nepečený kokosovo čokoládový dort s jahodami
Přidáno před 17 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno 28. 7. 2025 05:04:02
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno 27. 7. 2025 17:18:26
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Bobo před 1 hodinou
Chilli con carne
Svagi před 2 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
MaruR před 3 hodinami
Skandinávská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Cuketový fofr perník s ovocem
Mistrova před 4 hodinami
Knedlíčky s borůvkovým žahourem
Receptyodjakuba před 4 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
DianaTr před 4 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Hypnos před 4 hodinami
Kynutý koláč s mákem, švestkami a skořicovou drobenkou
Jitkazmecka před 6 hodinami
Tématické fráze:
hlíva ústřičná recepty,
kralik s hlivou ustricnou,
králík recepty,
hlíva ústřičná do mrazáku,
kralik s hlivou,
kralík na hlívu ústřičnou,
kraliknahlive,
hlíva ústřičnå mrazåk,
hlíva do mrazáku,
králík na hlíávě,
hlívy ústřičné do mrazáku,
jak hlivu ustricnou na mrazak,
recept na králíka,
kralik na smetane s hlívou ústřičnou,
králík top recepty,
kralík na hlívách,
recept z hlivy ustrcne,
hlíva ústřičná zakysaná smetana,
recepty z králíka,
co uvařit z hlívy ústřičné
Suroviny:
stehno králičí,
hlíva ústřičná,
slanina anglická vcelku,
cibule červená,
smetana zakysaná,
máslo,
koření na králičí maso,
vývar,
víno bílé,
petrželka zelená,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Já jsem se učila vařit na králičím mase (u rodičů bývalého manžela jsme toho měli plný mrazák a na nic jiného jsme neměli) a byla to docela dobrá škola...králičí je tvárné, variabilní a tak dobré, jak mu to kuchař dopřeje a umožní...
Recept vypadá moc dobře